Історія того, як беггар купив розкішну віллу тільки $1!

Рано вранці, богарний шок і вирішив вивчити газети, на яких він ламав. Шукаючи оголошення, він бачив, що не може допомогти, але зацікавити його. Про нас подумав, що беггар і прокинув газету.

Прогулянка по двориках в пошуках їжі, він бачив велику рекламу на стіні: «Вилла 3 поверхи на продаж, басейн і сад на березі моря, вартість 1 долара». «Я її невидимість? Я думав, що беггар і пішов, занурився далі.

Він помітив величезний розмір банера, який читає: "Для продажу вілли 3 поверхи, басейн і сад біля моря, вартість 1 долара". Беггар думка. І він був цікавий, що божевільний може писати таку річ і вирішив його перевірити. Він нічого не втратив, але останній долар в кишені.

Коли він отримав там, він побачив віллу. Робко назвав. Красива жінка відкриває двері для нього. - Вибачте мене! Я на оголошення. Що таке жарт? Так, так! Це право. - Я говорю про вартість. $1? Це так? - Так. $1. Якщо ви зацікавлені, ви можете подивитися будинок. Звісно, мангар сподобалося все і він дав свій останній долар до власника розкішної вілли.

Я хотів знати, чому ціна була настільки низькою. Щоб жінка посміхалася і сказала: Мій чоловік, перш ніж загинув, зазначений в його заповіті, що я б продаю нашу віллу і перенести ходи до свого господиня. Що я зробив! Отримали оголошення протягом 6 місяців, і ви тільки один, хто відповів. Успіхів Вам. І пішов жінка...

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Підпишіться на нашу розсилку.