Похід до стоматолога

Камраді, я хочу розповісти вам страшну історію, що сталося мені вчора. Як, Hot-spot звіт, ебать. Мик-сердя, вагітна, і планування візиту до стоматолога. Я пообіцяю вас, і ви пошкодуєте його пізніше.

У будь-якому випадку я збираюся до стоматолога. Стоматолог. Я не був чотиринадцять, але це тут. Я отримав стару зубну начинку, що випадає, тому я думаю, що я буду зафіксувати верби, або я не збираюся трахкавитися прогулянку з витікаючим ротом. Негоди, куртки, знову, писати, ssuko, отримувати качка з величезними snatchess в цьому зубі. Несільськогосподарське виховання. Це патологія. Зазвичай, якщо ви вважаєте, що макаронні вироби, це 32 зуби, не 31.

Я зустрівся з єврейським лікарем. Дешеві. Економістські качки. Я так трахнув дешево і так ебать дешево! Він попросив мене з роботи, і я какнув. Я збираюся, і я рубав. І не божеж для мужності - дохтур від запаху вигорання може болеззо і хтось більш болючий забір, користь всіх умов і підходящих інструментів. І після того, як ви не будете присутні пізніше – вони скажуть, «чорт болить так багато», ми темні люди, і є ебать ліки. Ну, я думав, що я курю п'яти. Дякую, що це був п'ятий. Не те, що це каблук, але це половина суглоба. Шит. Добре. Ну, це не погана річ, я пішов в двір, туш. Для бюстгальтера, сорт, не наркоманія.

Він був великим на перший. Сидіння в кімнаті очікування, спалювання магазину. Я ледь тримую назад. Клініка децька (біля від заготівлі молочних зубів у дорослих). Поезія на стіні. Різні. Всі права. Fuck що Lucyu ... Хто він був, що? Я не пам'ятаю віршів, але влада образів дивовижна. Зуби в поемі називають «поганим». Крім того, ці «погані» мають власну градацію: «поганий» – як, сильні зуби, так і «поганий» – зубчасті зуби. Потужність струганого - найбільш загартовані щити ресурсу нервово-копчені в боці... P@budget, короткий.

Тоді я пам'ятав, чому я прийшов тут. Я не повинен зробити це. Це не добре. Бо я був страшний вафель. Ти найгірший. А потім запрошували в офіс. Ebanuzzo може ... На стінах деяких креветок розписаний - так, пам'ятаю колір чебура циркотичного шиту, з кігами, як гріздка і саркастика на губах ... в'яжучий вид свиней, нагадує від жиру виробника-педофіла, а з гітарою в капюшонах ... І інші однаково життєздатні зображення. «Знизу, Малада людина,» виправдливого походу, вирощеного на мене, і вказав на зношене крісло. Я дивився на бурову машину і читати ім'я. Це був названий дивом техніки «ТЕРМІНАТОР». Коли я зрозумів, що я був в біді.

Написати і шалупу руки для ваших спогадів. По-перше, гончарна тітка (який я розповім був крихітний єврейський бапка, природний кульбаби) застрягнув голку через отвір в моєму зубі в мій нерв і почав гасити. Я кричу, вона просить фольгу: вона болить? Чи болить він? Як це? Зубний прикус Ні, я просто люблю, як, потепління. Пізніше я зрозумів, що це було дуже тепло. Проксимус Потягнувши її катування інструмент з рота, вона, як якщо це зробити зрозуміло, що ми будемо грати тут для реальних, давайте мені піти. Все правильно, подрібнити, піти зробити деякі больові відчуття. Чи не було те, що робити прямо? А потім я зрозумів, це змови. Лікарі захопили, що прийшов до них, і вони не люблять. Зараз я кажу спеціалісту. Як я знаю, що? Багато способів. Як може лікар мав поганий погляд на інший, в'язавшись по роту, як хлопчик в наступному... Згідно з сумологічною точністю, з якою помічник пройшов через Азза інструмент... Хтось курить, хто курить, і хто не курить, вірити мене. Спираючись на травень був як очевидний мені в той час як той факт, що в 12 місяців я живу в Маскуві, і кущ є schmo і холостий.

Заморожений. Сісти вниз, прослуховування відчуттів. Не заморожуйте, я відчуваю його. Я кажу, можливо, це брекет. За лояльність? Я, як, платити. Ми не любимо. Не добре для вас. І це не гарний вигляд. Що я дізнався, що медичні фахівці не хочуть це фаршировані речі - це я - щоб уникнути болю. Я знову сидів на стільці. Моя гончарка вибивала в повному обсязі термінатору, і застрягти дрилі в животі. Ви чортів fuckin' idiot !!! Я не застуду. Чи вже підключені анестезіологи до конспірації і просто вводили мене водою? Недовго, боляче так багато, що я пропонував, як вирізати і розбити номер в руках від шафи. Це товста пластика. Зробивши впевненість, що я не стискаю, і я не був дуже щасливий з її маніпуляціями (перевіривши мій зубний свердління протягом декількох хвилин, щоб бути вірним) ангела милосердя, з ебать незадоволений вигляд, відправив мене до холодильника.

Після повторного заморожування ще раз трапилося шіт. Це болить, і це. Я говорю, можливо, не! Можливо, у вас є надмірна заморозка? Не знаю, чому ви не знаєте. Ви наркоман?! Ні? Не зловживали! І, сказавши це, я почав машину знову.

Скоро, вона дрочить мене за два години, ноп, я навіть плямистий! Буріння. Розширення деяких ебать каналів. Витягування нервів. Я дивився, що я не повертався сірим. Решта часу, хоча. Чоловічий хороший ебать пацієнта. Очі божевільні, що щік ковтати, весь гайник є... І вийшов досить нормальний, ринковий, до речі...

Кріплення, каради, якщо у вас є зубний біль - rip їх ебать і вставте фарфор. Не довіряйте чоловіка з арганизмом і, головне, не куріть перед відвідуванням стоматолога. Це половина ебать неприємний і безтурботний. І кистіть зуби з «Блендомейдом», нах.