Старий друг.

Рік і половина назад, друг і я повісили в повну програму і один день, після ляпасу на всіх зелених місцях Петра, ми зупинилися в якомусь готелі.

Він, мій друг, взяв дівчину з таверна, а потім, наступного дня, сказав мені серцевоєнний сюжет. Ймовірно, варто відзначити кілька фактів з своєї біографії - він хороший чоловік за принципом, але якщо всі його мінуси намальовані на спині - він буде розфарбувати крутіше, ніж zebras, для яких, в дитинстві і юності в школі, він часто був даний або в оці або в зубі, змащений в цілому (встановлюється через його далеко від бойових дій фізика), і він, страждаючи від придбаного нижчого комплексу і керованого ним, очолював перший, а потім, протягом двох років, всі інші районні школи як лідер, а пізніше як піонер, і лідер комолсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколсколс

Взагалі він приніс, що дівчина в кімнаті, вона знає свій власний бізнес - вона коротко прокинулася його штани і почала його вдарити з мінет, і сама в ході дії, якось виглядає на обличчі ... Поки вона сповільнилася і, з її обличчям висвітлюється з інсайтом і радою, збивається:
- Я пам'ятаю !!! Ви взяли мене вісім років тому, як піонер!