Цікаво, скільки членів цього виду залишаються?

р.
Я старий модний.
Я вірю, що чоловік повинен дати мені місце в транспорті, навіть якщо я не вагітна і без величезних пакетів. Так, він повинен відкрити двері перед мною і дати мені руку, коли я отримую автобус, навіть якщо ми не знаємо один одного і ніколи не знаємо один одному. Я жінка, тому я слабкий.

Я старий модний.
Я не вважаю вірою і християнським значенням, щоб бути застарілим і непристойним. Тому я вірю, що реальний чоловік не повинен тільки поважати чистоту жінки або дівчинки, але і захистити себе, щоб з'явитися перед вівтаром гідності довіри і лояльності.

Я старий модний.
Я поділився снями мого чоловіка, підтримуючи його у всіх своїх починаннях, не сумніваючи, що чоловік повинен бути мудрим, щоб слідувати йому і довірити йому не тільки своїм життям, а й життям наших дітей.

Я старий модний.
Я думаю, що людина повинна подбати про мене - запитайте, якщо я носила теплий шарф і якщо я забув їсти. Я, що мій да завжди запитав. Але мій чоловік повинен бути таким же.

Я старий модний.
Якщо я побачу чоловіка, то я бачу його як мій майбутній чоловік і батько моїх дітей. Так, він повинен попросити мене в маррі, якщо наші відносини серйозні і вводити мене до батьків, мій собака і мій найкращий друг.

Я старий модний.
Я вірю, що приготування, миття одягу і прасування сорочок мого чоловіка не тільки мита - Я бачу це, як істинне жіноче щастя - подбати про чоловіка.

Я старий модний.
Я вірю, що чоловік повинен бути міцним, більш впевнений і болдер ніж мене, так що я можу дозволити собі бути поруч з ним ніжний і слабкий варіант, який так приємно доглядати за. І навіть якщо я сильна, це приємно, щоб дати і бути слабким поруч з чоловіком.

Я старий модний.
Я думаю, що ми повинні бути чесними один з одним. Ми разом, що ми повинні поважати один одному і поважати наші вибірки, не дивлячись на впевненість в очах кожного.

Я старий модний.
Я не зроблю скандал, якщо він пізно від роботи, риболовлі або футболу. Я чекаю на вікно і прогріваю вечерю, поки він ходить до сходів.

Я старий модний.
Хочу бути завжди цікавим, тому я читаю багато, постійно розширюємо свої горизонти, не фіксуючи моду і дітей. Я завжди намагаюся добре виглядати в домашніх умовах і в громадських місцях, щоб зробити його гордістю. Я не дозволяю себе розслабитися...

Я старий модний.
Я хочу бути коханою жінкою. Вчора, сьогодні і все життя. Навіть якщо він загинув і назвав ворога народу, то буде там.

Я старий модний.
Я хочу, щоб наші діти завжди поважали і пошанували свого батька, побачивши це, як мій приклад. І навіть якщо є незгоди, я ніколи не дозволяю собі відрізнити зв'язок перед свідками, порушуючи його повноваження і відхиляти його ім'я. Я досить добре вибрав, щоб сказати мій погляд на правий момент.

Так, я старий, і я проходив на моїй вірі дітям і дітям їхніх дітей, щоб цей світ не говорить.