698
Как взять на мушку сотрудника ГАИ ))
Ми їдемо з другом. Я водій. Я вирішив швидко стрибати через перехрестя, але як звичайно - тут це ... збивати палицю, намагаючись ходити міцно. Він каже: «Такі права, будь ласка» Я отримую його, я отримую його. Він сказав мені: «Ви, ви, моє по батькові, порушують?» ... У мене є стопор ... Я думаю, "Як він знає мене?" Може бути, діти навчаються разом. . . ?
Далі слідує подібний діалог:
Я (посміхання і гасіння весело) - Як ви це робите? Як сім'я, діти?
Він (заплутаний і переконливий в кутах пам'яті) - Все це правильно.
Чи можу я перенести дитину до нашої школи?
Він- Чи повинен він?
Я маю на увазі, вона сказала мені недавно.
Він (повільний і повільний) - Ні, ми залишаємося в старому.
Я -- Де можна відпочивати?
Я працюю.
I'm Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Він -- OK -- виклик мене.
Подарує ліцензію, обертається і повільно блукає на свій автомобіль.
Я отримую за кермом, друг просить, "Я це ваш друг?" Я не можу пам'ятати, але якщо людина знає своє ім'я і по батькові, це означає, що він знайомий. Так... точно знайомі... Я повертаюся до мого друга і подивіться, що вона ковзає від сидіння до підлоги всі червоні сміх. Я запитую її, «Що? Що таке ім'я, написане в правах )
Цей хлопець, ймовірно, все ще страждає.
Далі слідує подібний діалог:
Я (посміхання і гасіння весело) - Як ви це робите? Як сім'я, діти?
Він (заплутаний і переконливий в кутах пам'яті) - Все це правильно.
Чи можу я перенести дитину до нашої школи?
Він- Чи повинен він?
Я маю на увазі, вона сказала мені недавно.
Він (повільний і повільний) - Ні, ми залишаємося в старому.
Я -- Де можна відпочивати?
Я працюю.
I'm Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Він -- OK -- виклик мене.
Подарує ліцензію, обертається і повільно блукає на свій автомобіль.
Я отримую за кермом, друг просить, "Я це ваш друг?" Я не можу пам'ятати, але якщо людина знає своє ім'я і по батькові, це означає, що він знайомий. Так... точно знайомі... Я повертаюся до мого друга і подивіться, що вона ковзає від сидіння до підлоги всі червоні сміх. Я запитую її, «Що? Що таке ім'я, написане в правах )
Цей хлопець, ймовірно, все ще страждає.