608
Романтик )))
Після того, як я вирішив грати в романтичну гру: Я купив квіти і відправився в будинок незнайомої, але ще дуже сподобався об'єкт зважування, для того щоб кинути цей букет. По дорозі ідея прийшла, щоб зробити все, як на старих фільмах: знайти хлопчика на дворі, дати йому трохи грошей - дайте йому перетягнути букет, де він повинен. В очікуванні, що мій романтичний Ік зробить останнє враження, я залишаю Mercedes навколо кута і в'їзд до неї два. Поблизу близько вісім-ти років є захопленням.
Привіт, хлопець, я можу попросити вас щось?
Хлопчик виглядає довго і уважно на мене, потім в букеті і говорить:
- Я не даю ебать, і немає питання мінет!
Моя романтична, як вітер кинув, не відразу знайшов, що сказати...
Я хотів зробити квіти до моєї квартири.
Хлопці стали більш рясними:
- Ну, що відрізняється. Який?
- Сімдесят дев'ятий.
- П'ять сотень рублів.
За другий раз увечері я думав, що я був занадто старий для цього життя і бракував бізнес-акуміна: якщо я мав таку акумудену з дитинства, я був в місці Чубаї хоча б, і не директор комп'ютерної фірми. Я починаю ріпаку в кишенях, збираю папери (всі гроші на кредитних картках, я практично не носила з собою). займає чотири сотні і вісімдесяти рублів.
- Чи достатньо, орел?
- Наман. Подаруйте мені квіти.
Ще раз знову з'ясував на просунутість юнацтва, я бандрував сумно до автомобіля.
Що сталося? Звісно, все було добре з Ольгою, через рік ми одружилися. Тоді, один день, вона сказала мені про ніч, коли її молодший брат приніс квіти під час сімейної вечері, і урочисто сказав:
- Для Вас Ольга. Хлопець, здається, не має пікових навичок, але поганий, я хотів бачити, скільки він несе з ним в лопатці, але виявилося, що я шуок всі гроші від нього ...
Привіт, хлопець, я можу попросити вас щось?
Хлопчик виглядає довго і уважно на мене, потім в букеті і говорить:
- Я не даю ебать, і немає питання мінет!
Моя романтична, як вітер кинув, не відразу знайшов, що сказати...
Я хотів зробити квіти до моєї квартири.
Хлопці стали більш рясними:
- Ну, що відрізняється. Який?
- Сімдесят дев'ятий.
- П'ять сотень рублів.
За другий раз увечері я думав, що я був занадто старий для цього життя і бракував бізнес-акуміна: якщо я мав таку акумудену з дитинства, я був в місці Чубаї хоча б, і не директор комп'ютерної фірми. Я починаю ріпаку в кишенях, збираю папери (всі гроші на кредитних картках, я практично не носила з собою). займає чотири сотні і вісімдесяти рублів.
- Чи достатньо, орел?
- Наман. Подаруйте мені квіти.
Ще раз знову з'ясував на просунутість юнацтва, я бандрував сумно до автомобіля.
Що сталося? Звісно, все було добре з Ольгою, через рік ми одружилися. Тоді, один день, вона сказала мені про ніч, коли її молодший брат приніс квіти під час сімейної вечері, і урочисто сказав:
- Для Вас Ольга. Хлопець, здається, не має пікових навичок, але поганий, я хотів бачити, скільки він несе з ним в лопатці, але виявилося, що я шуок всі гроші від нього ...