Проблема століття! =)

Це не підроблений, але екстракт випадково знайденої нитки з одного кінського форуму.

Напрямо стосується всіх чоловіків, які цікавляться процесом верхової їзди, а також великим...

Так, в першому повідомленні людина поважних років говорить про серйозні проблеми:

Як правильно орієнтуватися (lay) учасник нижню білизну перед їздою? Часто буває, що в середині уроку голова пенісових ляпасів і починає струкати болісно проти трубок, відволікаючи від роботи! Як боротися з цим? Рекомендації щодо прийняття окружності відхиляються в корені.

Відповідь:

В цілому можна використовувати нижню білизну з натурального шовку. Але головне - подумати більше про жінок і не подивитись! Або що таке маре?

- Серйозно, кавалерія в XIX столітті, прокладка вліво ... додати щось інше не здатне ...

Чи можливо це те, де казка «зліва» походить?

до Ось ще один спосіб: пірсинг! Від цієї княгині до 1844 р. до 1844 р. Ви будете закріплені до фортепіано, як танцюристи в балеті (приблизно припуск до минулого).

І знову приходить автор:
Це гріх, щоб зробити задоволення від людей похилого віку, дякую вам, принаймні одна душа серйозно взялася! Але тепер, як укладати нік у щільному нижньому одязі, я ніколи не розумію: вниз або вгору?

Важко прийняти рішення про решту життя.

І не знайти несправності з великим кліщом - це не наш валор або заслуга, це наша неприємність! Це не легко жити з ...

Так що я не розумію – ми скаржаємось або гальмуємо?

- Я спонтанно мав питання: як ви живете так багато років з такою великою гідністю і не змогли адаптуватися до неї і навчатися компактно складати його в підземному світі?

до Є ще один варіант: відмовитися від кінного спорту і зірки в провідній ролі в деяких цікавих і дуже захоплюючих фільмах.

до О, yeah. Дас Схід буде фантастичним.

- Викласти його. І забути ваші неприємності.
Якщо відхиляється від вертикального - використовуйте патч, бажано широкій, щоб не тягнути судини.

Ми радимо, і він буде писати нам пізніше, подякувати всім громадянам, мій неслухняний герой впав, тепер я можу спокійно їздити, без проблем з підбором нижнього одягу я можу зараз носити світло, мережива і говорити в тонкому голосі з характерним кольором інтонації.

Якщо ви втрачте пеніс вгору, він зазвичай відчувається при русі жовчо, особливо короткий; і якщо ви лежите, то, як правило, на школі тро ...
Що ми робимо?

до Ну і чому так підходить для дитячого скребка: «знімають штани і бігти»? ?

- Ми пірсинг. Одне в публіці, інший в собачці, і ми кладемо кільця назад і вперед, ми зв'язуємо кільця разом з чимось і вперед. Фіксація заліза! І ви не повинні нічого пакувати!

Чи варто носити презервативу перед класом?

- Потім легше закріпити це м'якоть ...

Або намагайтеся тримати його в зубах.

- Довг, вже на п'ять сторінок не може поставити учасника. Що таке?

Ви спробували щось як тривіал як презервативу? Просто поставте його на перед класом і ви ще можете змастити зовні. У теорії це слід зменшити тертя.

І загорніть її стрічкою зверху. І найголовніше, немає сексуального контакту!

В цілому, купуйте ортопедські шпильки з спеціальними отворами для пеніса і подяки!

Я соромлюся запитати те, що дизайн латексного сідла для жінок придумав.

Ще раз, на сторінках цієї незабутньої нитки, ми вітаємо автора:
Найкраща порада прийшла в п'ятницю в e-mail: склеїти форескін з перехрестя клею. Я щасливий.

до Автор, не забудьте відкрити іншу тему пізніше: "Як видалити смугу з учасника."

Ще один впевнений спосіб: ставити дівчину поруч з вами - дайте йому тримати! І якщо дівчина буде діяти, то не заважати на всіх - сідло буде нижчим!

Кавальрі дівчата не розуміють, наскільки важко це на лисці з неправильно укладеним ... Тут важлива порада приправного тренера, звертайте увагу на спортсменів, як вони стеляться, підійдіть до них з цим питанням після змагань. Успіхів!

Друге читання знаменитої сцени «Як Іван Іванич приступив до Івана Нікіфоровича». Іван Іванич, як ви кладете ... важить у грудей без проблем?

до Спеціально для Вас в нашому дозаторі впроваджено новий сервіс «Документація». Ми покладемо для бігу (до 80 км), для стрибків (до 120 см (довга)). Немає фіналів і Вазелін, тільки люди протестували Соліолу! Ведуться роботи медсестри, які чекають вас - ви можете приїхати безпосередньо на коні!

- Триатлон!!! Три види:

1,1 км Фігуративна артикулація. Підготовчі фігури: "Дону", "саузаж", "лог", "зірка", тощо.
2,2 км Висока швидкість укладання на час.
3. У Артикулація на музику.
- І синхронізація...

до І ви можете зв'язати ці змагання до деяких федеральних програм? - Наприклад, якщо ви навчитеся його укладати (до спокійної музики) "будинок" - ви отримаєте програму "Доступне житло".

Змейка-тайя.livejournal.com