Кропивницький світ - знайомство з світом

Нещодавно я відкрив привабливу онлайн гру з елементами RPG та стратегії. Перша сторінка просто дивовижна, можна відразу побачити професійну роботу художника і дизайнера проекту. Саме так кажуть «кідні», і квіти підуть далі» після реєстрації, ви потрапляєте в світ, багатий красою і геймплеєм, багато очікується в своїх просторах: криваві бої, походи на монстрах, сигах замків, риболовлі, квести, і дуже зручна система кінчика допоможе кожному зрозуміти це. Це також вражає, що при наявності такої графіки, Bloodthirsty World споживає мінімум трафіку, близько 3-5 МБ / год.

По дорозі, якщо ви втомилися від кілець мечів, розтріскування ламаються щити, диких висівок «Ком на, закінчити його!» Ви можете відпочити в лісі і не просто розслабитися, але і з користю для себе! Все, що вам потрібно зробити, є поле і пам'ятайте, щоб зібрати горщик. Ви можете знайти з майже найбільш безтурботних трав, таких як трійця або чорне дерево, дуже корисно і дуже дорогі, такі як беладонна. Де наносити їх, дуже великий вибір, від простого продажу в магазині до приготування гончарів і чарівних кілець!

Ви також можете відмовитися від міток, два вугільні та два жатки на вівтарі, і в поверненні отримати користь богів у вигляді... Але це ще одна історія, яку я розповім вам трохи пізніше, приєднатися до мене і дотримуйтесь новин J.