Ви знаєте!

Мій друг Pold - гамблер. Ми знаємо, що Але я не мав ідеї до того, що. А потім один день, після перегляду нашого друга Дімка Малагіна грають шахи (прослуховуючи дуже витончену королева, млинець, гаміб), він рішучо оголосив, що ми, кажуть, є кицька. А шахи - це гра, хоча хитромудрий, але особисто він займає ... (че він соромився за пару секунд) два місяці, щоб виконати правила майстра. Знаючи, що його найвищий спортивний досягнення до цього дня було регулярними дитячими перемогами в чіці (це коли стека монет зламаний свинцем бат) ми, звичайно, не взяли цього серйозно. Але я скажу негайно, дивлячись на те, що Полд перевищив свої зобов’язання. Так, попросив Дімулі за тиждень книгу «Чесса ABC» і п'ятдесят загиблих зелених насаджень він зникнув. Продемонстрував в моєму будинку через місяць.
Мистеріозно змащувати, він попросив мене піти на веб-сайт ICC (Internet шаховий клуб), де я зазвичай висить напружено, але в марно. А потім я замочений. У зв'язку з тим, що наступний гравець під псевдонімом Pold був вказаний рейтинг - 2540. Для того, щоб бути чітким, це рейтинг дуже гідного онука. "Паул", - Я б'яв, але...
«Що подобається», - сказав він скромно. А потім розбити. Справа в тому, що на консерваку, крім білкових гравців, комп'ютерні шахові програми випали. Вони кладуть для тестування. А їх рейтинг, відповідно, небо-високий. Тому що вони не роблять помилок. Це як звичайні люди думають. Але не Павло.
Припустимо, що якщо вони були протестовані, повинні бути отвори. І він знайшов ці отвори !!! Правда, не шахи, інакше він не буде сяючий. Але виявилося, що величезна більшість цих залізних хлопчиків просто не фізично вдається зробити переміщення, якщо кількість часу на гру менше 1 хвилини. Так він встановлює режим на 10 секунд за переміщення. І всі ці шашлики, Монстр, Девіл та інші металобрухту, що стискають - пересувний ... ні, напевно все ще - зайвий час.
І Павло, відповідно, присвоїв їх безмірним рейтингом. Найголовніше, все було справедливо. «Бу Полд» запитав: «що про назву?» Ви не збираєтеся її, ви? "І він сказав мені. І найголовніше він зробив. В короткий час він увійшов до цього турніру рейтингу ICC. А відповідно до рейтингу, вона була розподілена на компанію виключно з Gross і міжнародних майстрів.
Після цього він відразу підписав до кожного міжнародного майстра мила, де він пропонував договірні шви. Оскільки його рейтинг було вище принаймні двохсот одиниць, ніж у найсильніших з них, він отримав свою згоду на наступний день. І крім того, гра вони будуть грати. Для цього був додатковий стан. Від положення міцності.
«Чому про ці два онуки?» Як досвідчений третій гравець, я можу грати за тебе. Але всі розуміються. Він сказав, що я відправив їм пропозицію, що вони не можуть відмовитися. Дві сотні пряжок для втрати. "Перший," Я об'єднав, "навіть лише половину родзинки за ставкою". Що таке точка? І якщо вони відмовляються? «Перший,» Павло спокійно пояснив, «більше половини німих». Але ви будете розуміти, що пізніше. І по-друге, один з них погодився. “Дамн”, Я кричав, “як ви будете грати з ним?” «Це легко,» він дуже впевнений. Через тиждень, коли я відкрив сайт, я бачив результати турніру.
У Полд були всі шути. І втратив гру. Том Вал. З претенсивним посміханням я відкрив його. Чорний (Paul) втратив на першому русі, перебуваючи час. Комунікаційні втручання. А потім з'явився коментар судді: учасник Леопольд Комовські втратив з технічних причин. Але він сказав, що він не відчував права на перегляд. Що не завадило йому отримувати звання міжнародного майстра за результатами кваліфікаційних розрахунків рейтингу.
З яким він, суддя, щиро вітає його. В наш час не так багато благородних людей. І так, менше місяця і половина пізніше, Полд закликав нас відсвяткувати. І не в будь-якому місці, але в Гранд Імперіал. І після вечері, що Павло повинен був отримати, за моїм самим консервативним кошторисом, половина шматка зеленого, пінив його на стіну. «Ви знаєте,» він прийняв серцефллі, «напередодні турніру я пішов до офісу букмекера на Гоголовський». Вони сказали, що вони не зазвичай роблять це свого роду речей. Але коли я чекаю, що гравець з найвищим рейтингом не буде серед переможців... Я сказав вам результат. . . ?

Борис Ушеренко