Рано-рано, два...

до Давайте мені дим, ху?
- Я шкодую, що це означає? Ми дивні, так що це буде мудро використовувати "Give". Дотримуйтесь правильної рецептури.
- Видавництво На мій погляд, "Дим" також звучить як бездомна людина. Як про «Див мені сигарету»? Я також знаю, що я курити сигарети, а не деякі ситні.
З повагою Я хотів би додати «запаювання». Не наполягаю, але є більше поваги у запиті.
- Нудота, обов'язково. «Будь ласка, дайте мені сигарету» – це правильне слово. Але з іншого боку, з цим запитом я можу поставити вас в незручну позицію.
до Яким чином? Простий, людський запит. Що ви робите?
- Небагато. Можливо, ваш останній сигарет? Або два з них.
до Що некомфортно з двома? Для вас, один за мене, все право.
- Два з них. Ви маєте намір курити один ввечері і залишити другий ранку. Я зустріюсь з вами, і ви будете в ніч або з ранку.
Купуйте. Чому я можу купити сигарети, якщо я можу купити їх кудись неподалік?
до Що ви говорите? Ніяких незручних. Куріння шкідливе. Я курю один менше сигарети, це добре для мене.
до Як ви не розумієте? Я не говорю про сигарету. Я говорю про те, що ви не маєте причин, щоб жертвувати деякі ваші звички, такі як сигарета перед ліжком або ранковою каву з сигаретою, для незнайомця.
І не розумію! Якщо у вас є одне слово. Ноп. У вас є два сигарети. Як чесний чоловік не може сказати мені, і як полоітний чоловік не можна сказати нікому. "Будь ласка, дайте мені сигарету, якщо ви можете, - Я думаю, що це те, як я поставив його.
до Дякуемо! "Якщо ви можете." Не вірно. Це звучить як "якщо ви можете це дозволити". Звісно, я можу купити сигарету до нормальної людини. Я досить багата. Ви повинні відреагувати, що «якщо ви можете». й
- "Якщо вам не тягати"?
- Ну.
- Ні, ні. Вронг. Я розумію. "Якщо ви маєте додатковий?"
- Я думаю, що ви можете. Якщо у вас є додатковий. й
Звуки чудово. 19 ст.
- Я. Люди втратили свою здатність спілкуватися.
- Все через неправильне формулювання. Добре, ввічливість виходить з моди.
Ваше серце кровотеча.
- Я. Де ми йдемо? Хто пам'ятає Гумільова, Пушкіна, Толстого? Мобільні телефони
- Я. У вас є майже не люди, які люблять тебе і мене. Моє ім’я Валерія Петровича.
- Олексій Федорович. Дуже приємно зустрітися з вами.
- Приємно зустрітися з вами. Ви знаєте, я повинен запустити. Бізнес, ви знаєте. Ось мій бізнес-карта. Я буду щасливий, щоб продовжити розмову.
- Абсолютно, Валерій Петрович. Ах. Я шкода. Повернутися до початку нашої розмови... Я некомфортний курс... Я запитаю...
- Цигарка? Що ви Олексій Федорович - Я не курю. Я ніколи не копчений.

Габаритний зображення

Фруміч