Білявка може отримати будь-який.

Привіт! Я люблю черевики, італійці. Медійні фірми. Вони не нові, звичайно.
Що стосується речей, я консервативний. Я люблю те, що я люблю, щоб доки я не можу стояти, я не можу заспокоїти. Черевики, мої улюблені, Я поважаю каблука. Я дуже люблю форму. Ось, коли я перехрестю дорогу, я шукав вправо, подивився на ліву, зупинився на дорозі, посередині, так, я гакнув трамвайний каблук з рейки. У будь-якому випадку він зламав.
Малий. Не можна носити! Моя п'ятка схожа на кішки. Вони ламаються першими. Я піду додому, потім, на нозі, після спілкування з рейки, і це здається, що кожен, тільки цей каблук зірється. На дверцятах зустрілася сусідка, відчув себе шкода йому, я був сумним, і він сказав:
- Тітка! Ви розчісуєте каблук з файлом. Це краще.
Я збираюся додому, і для файлу. У п'ять хвилин я виходжу до хлопчика, демонструючи завантаження.
Він мені:
- Тітка! Ви не розчісували його, ви порізали його. Ви не можете носити його зараз.
Покинути його.
до Де я запитаю.
до До сміттєвої куртки він відповідей.
І я люблю свої черевики, мої італійські черевики. Я не кинути їх. Вона пішла на ринок. Овочі. Крім фруктів і овочів, все продається. Я прийшов в лоток, і він отримав багато різних речей. Дроти, антенки, ложки - за будь-який смак.
Я попросив чоловіка, який кладе товар на обличчі,
Ось що, і я бачу мій палець на пучок дивних речей.
"Так," він каже, "подарує удари". Для кабелю.
Я буду.
- Що?
Він:
- Засоби, такі, підключення.
Я сказав,
до Що мені потрібно. Дайте мені два з тих.
Він мені:
- Так, чому вам потрібні? Для чоловіків. Ремонт кабелю не жіночий бізнес.
Я буду.
Я не маю кабелів, я повинен виправити мої черевики.
І він, дивлячись на мене, дуже обережний і мовчазний.
Я відчую себе погано, я хочу пояснити:
до Не хвилюйтеся про це. У мене є мої улюблені черевики. Вони мають тонкі підбори, прикріплені до них. Унікальні форми. Я не хочу змінити свої підбори. Ось я користуюсь цими речами замість полос.
Його обличчя розтягував, відхилений, так, за товари, для себе.
до Це, жінка, мийки для кабелю, телебачення, підключення. Дивитись телевізор. Вам потрібно зафіксувати взуття, потрібно перенести. В кінці ряду ви бачите, є майстерня, а потім додає, необхідно, що робиться.
Він сказав:
- Чоловік, я кажу, в майстерні я пропоную змінити весь п'ят. І мої підбори, спеціальні, італійські. Медійні фірми. Ось що я повинен зробити в цьому випадку.
Він мені:
Я не знаю. Покиньте її в кашу.
Я був сумний і я сказав йому,
- Я не можу. До маркеру. Занадто погано. Черевики хороші, італійці, компанії.
Він перериває мене:
- Ну, купити, потім мийки для кабелю. Або, оберіть тут. Ви відлякуєте всю торгівлю. Я з вами, як кабель. Підключення. Для телебачення.
Я відчуваю, що нам потрібно зловити ситуацію або він не продає мені ці черевики.
Я маю собаку.
Він похилого переривання.
Я не зацікавився собакою. Тексти пісень, а це означає: Чи приймаєте ви качки?
Я буду.
- Для чого?
Він німий. Він дивиться на мене і шейки з подразненням.
Я був зрозумілим, що мені довелося залишити. Відразу. В іншому випадку історія не буде добре кінчити. Але ці речі, які на лічильникі дуже підходять для ремонту завантажень.
Я сказав йому, абсолютно.
- У мене є два. Речі. Скільки?
Він зважився з рельєфом:
- П'ять одна.
Я сказав,
- Очікується!
Ось він, як він засохає, як він кричить.
- Звісно, я не подбаю. Але це кабельні мийки. Телебачення.
Роз'єм.
А потім, спокійно, злегка, додає:
- Ви хочете чогось?
Я, ввічливо, десятка на столі. Я взяв на себе речі. Я чую:
«Я бачив все, але нехай телевізор аксесуарів на ногах?» й
З ринку. Я думаю, що я повинен купити деякі клею. Приклеїти пластик до металу.
Де йти? й
Я збираюся в магазин автозапчастин.