Найкращі види для роботи )

Я був молодий, не відчував студента, який тільки почав життя свого батька. Я був, як це було, мав дві протилежні сторони: з одного боку, я був вільний, щоб зробити те, що я хотів, і з іншого, я хочу, щоб заробити життя. Так, з одного боку, я опинився в безкінечних питтях з друзями, а з іншого боку, працював менеджером для деяких журналів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Моя бос, дуже душевна людина, припущена в моє бажання жити життя в повній мірі. Іншими словами, він переглянув мене багато пізніх приходів, скляних очей, і запах виноробного відділу, який я вніс в гірчицю офісну атмосферу. Забули і забули всі маленькі речі життя, але він запам'ятався однією з моїх антетики надовго.

Одного разу, коли робочий день для офісних людей вже знаходиться біля кінця. Я зроблю з жахом, що я зумів спати через роботу, що мене покрили, я кинувся на телефон, щоб виправдати себе моїм перевагам. Щоб уникнути зайвих питань, я вирішив не дзвонити мені бос, але відправити йому повідомлення на сайті. Я довго думав, як пояснити ситуацію - що з об'єктивних причин я не можу прийти до роботи вранці, що я не можу назвати ні, і що я не зміг приїхати на всі сьогодні, і що це не мій відмова, що я не хочу це зробити, але це було справа.

Я відправив цей день, бос процитував ще півроку. Моя п'яна мозку подарувала повідомлення про афортику в її величезності. У цей момент я думаю, що я був дійсно мудрим. Поглибше значення мого повідомлення було тільки зрозуміло наступного дня, коли бос показав мені сторінку, де я прочитав:

«Це не має сенсу йти до роботи. ?

шийки матки