Уроки успіху, які навчають нас!

1,1 км Першим уроком успіху ми можемо дізнатися з дерев'ян. Єя, дерево! Це називається Уроком реалістичного фокусу.

У нас є багато смартерів. Так, він збиває голову на дерево, але він дуже успішно. Він реалістичний – він не намагається розбити дерево навпіл в одному ударі, оскільки багато хто з нас хоче зробити, і він зосередився – він не збивається на дереві з усіх боків. Він зосереджується на тому ж місці, повільно рухаючись на його черв'як. Не потрібно черв'як, але змія, і ми хочемо його знайти не в щільному дереві, але тільки посипати листям на землі.

2,2 км Другий урок успіху можна дізнатися з риби. Це називається урок потоку.

Риба завжди поплавляє від струму і навпаки до популярної віри, це право. Вона не ускладнює її життя, але для того, щоб дозволити більше проходу води. Так більше їжі і кисневого купання минулого її в потоці води. Це робить її життя кілька разів багатим. Ми, на відміну від риби, завжди намагаємося плавати з струмом в застійному струмі, і в результаті, замість 40 років життєвого досвіду, ми отримали один-річний досвід життя 40 разів. Ми не хочемо виїхати з зони комфорту, а потім дивувати, чому було так мало можливостей для життя. Ми хочемо виграти лотерею життя без покупки лотерейного квитка.

3. У Третій урок успіху можна дізнатися з маленьких левових кульок. Цей урок успішності називається “підібрати обличчя з кров’ю. й

Як навчитися. Вони навчаються від старших, більш досвідчених левів. І навчаються не з підручників і розмов, але на практиці. Вони знають, що навчатися послухати, потрібно розфарбувати обличчя кров'ю. Ми боїмося отримувати наші руки брудні. Ми сидимо на наших стійках і дивимося на голий гайковий стоячи на дошці, що навчає нас ходити. Або гірше, ми закриваємо наші будинки і навчаємо себе, і коли справа доходить до нас, ми не тільки не здатні полювати, ми боїмося запахом крові.

4. У Четвертий урок успіху можна дізнатися з собаки. Це суспільство, і це називається "пробудження хвоста першим."

У 21-му столітті неважливо, що ви робите, це стосується того, що ви мотивуєте інших. І чудовий приклад тут є собака. Собака не думають, "Перший ви доводите мене додому, живіть мене і вимити мене, а потім я зможу хвіст." Собака дає свої почуття першим, а потім отримує те, що він потребує в поверненні. Вона не змушує вас дати їй щось, вона так що ви хочете зробити це самостійно.

5. Умань П'ятий урок успіху повинен навчатися змії. Урочистий урок називається "Не вуса".

Я не думаю, «Я не маю рук, ні ніжок, я поганий зір, я народилася в неправдивій країні, ніхто не любить мене, мої батьки не турбувалися про мене, так як я захопився». Змія робить це з тим, що вона має, і ми навіть боїмося з цією твариною. І якщо вона не схожа на те, що вона просто змінює її шкіру і красти на нечах.