1072
Як жінки падають в любов
15 років
Не обов'язково 15 років, але 14, і 19 — час молоді і часу першого кохання. У цьому віці ми маємо найбільш суперечливе і плутане ставлення до чоловіків. З одного боку, бар по відношенню до потенційного хлопця піднімається на небо, з іншого боку, змінна хмарність в мозку і душі, а також повна відсутність досвіду не дозволяє правильно судити чоловіків, оцінити свої переваги і недоліки. У молоді ми приваблюємо, перш за все, за картиною, зовнішнім виглядом, поведінкою, за якими спостерігаються внутрішні якості, придуманими і продуманими - добротою, інтелектом, концепцією.
Пам'ятайте, що ви були 15-річні, коли ви були «вибір кандидатів». Це, ймовірно, дивився щось, як це. Ви ходите з вашим кращим другом внизу вулиці, в параді, з зачісками, які ви просто зробили один одному в домашніх умовах, здавалося б, вирощено, але насправді дуже дівчата, схожі на один і смішний. Ви прогулялися і постаралися в будь-якому чоловічому проходженні, особливо в 3-5 років старше. А ті, які молодші молодші, і ті, хто старше, старші. І з огляду на те, що дівчата в 13-17 років - це найщасливіші істоти на планеті, просто показати їх пальця - рулон, як тільки ще один молодий людина стрибнув минуле, був вибух сміху. фрази супроводження вибуху могли б бути, "Ді ви бачите його голодування?" Сонце, що знезаду! Гачок вашого носа! Що таке панк! Він навіть миється? Привіт! Дивись, що він крутиться! Ха-ха-ха! Отримайтеся тут!
Він пішов до тих пір, поки ви зустрілися з ним. І втіли Пушкіна «Свято чекав ... хто-небудь» і «Чого часу приїжджати, вона впала в любов» Найчастіше 15-річна дівчина закохується в любові з хлопцем, який перед кожним, в ручному або непристойному, хто з різних причин (питання, почуття гумору, батьківські гроші) стає центром уваги. Я відчув себе, коли два роки моєї молоді, я був хворий, ніж коли-небудь до мого життя, людина п'ять років старше мене. Він був капітаном команди КВН. Одного разу, я був би в компанії, де кожен слухав, відкрив свої роти, сміхаючись і жартівливим. І я сміхався, теж, а потім я приїхав додому і кинувся в моїй подушці всю ніч. Вона писала щоденники, розфарбовуючи свій досвід з чорним чорнилом на папері, кинувшись і впала дупа думки про нього, встигли кожен день "ідентично" пройти минуле, де він використовувався для покупки сигарет, сподіваючись побачити його і чути безтурботний "хелло". Він мав злегка стругані очі, злегка занесений вигляд, на щоках він рум'яв. Він був грубий і відвертий багато. Він сміється на мене. Я кохаю його, як ви можете любити його тільки у вашій молоді, божевільно і назавжди.
25 років.
У віці від 20 до 30 років з центром 25 є вік, коли зазвичай приймають основні «фетильні» рішення в житті. У цей час, як правило, ми познайомимося з ким, для життя або тільки для його частини, стає наша друга половина.
У віці від 25 років жінка вже має досвід у відносинах з чоловіками, вона має досвідчені зустрічі і розриви, відродження і прощення, кілька разів її ідеї про чоловіків перевернулися і навпаки. Вона прийшла до висновку, що люди по-справжньому самолюбні, абагари - жінки, пити - професіонали, а саме п'яниці, які не можна вилікувати любов і торкнутися. Тепер вона дивиться на чоловіків по-різному: вона виглядає тісно, ретельно просить друзів, бояючись отримувати опіки, зважує всі плюси і мінуси, знімає паралелі з минулими з'єднаннями. І якщо в юнацьких юнаках з'явилася зовнішня привабливість суб'єкта, то внутрішнє світ людини, його ставлення до коханої жінки, і, звичайно, його матеріальне багатство стає цінним. Поки він повинен надати не тільки дружині, але і для спільних дітей - все це жінка близько 25 років постійно тримає в свідомості.
Займає 25-річну менше часу, ніж 17-річний, щоб реалізувати, що цей чоловік не має права на неї. Вона знає, як це може закінчитися життєвий конфлікт, наприклад, закохатися в любові з одруженою людиною, і намагатися не витрачати кілька років свого життя на чоловіка, який ніколи не відмовляється від дружини і дітей. Навіть дорослі іноді розуміють це занадто пізно.
У цьому віці ви в пошуках привабливості, і тому досить високі вимоги до чоловіка, які ви хотіли б побачити, як ваш чоловік, мати дуже реальний шанс успіху. Дуже дякую! Звісно, ніхто не імунітет від розчарування.
35 років і старше
Після 30, ви стаєте людиною з встановленим характером, з незмінними перевагами і недоліками, звичаями, потребами і встановленим способом життя. Ви не можете бути перероблені, ви не можете бути зроблені з іншої особи, як пластилін, ви навряд чи робите компроміси, і ви не зможете адаптуватися до інших людей. Ви, хто ви. І ви хочете бути коханим тим же ідеальним чоловіком, який ви мріяли, коли ви були 25. Це проблема. Той, що чоловік одружився давно. Він має обов’язки, він має проблеми, він має дружину. Він не піклується про вас. Однак іноді він отримує розлучення, а потім в його розпорядженні увагу багатьох жінок набагато молодше, готових стати пластиліном в руках. Ви різні. Ви старше. Як ви краще, ніж вони?
Всі жінки більше 30 можуть бути розділені на дві категорії: ті, хто знижує бар відносно чоловіків, і ті, хто не робить.
Висловлення «низу бару» можна легко замінити «достатком більш толерантним людям». Ви стаєте більш толерантним до чоловіків, ви можете пробачити їх багато, наприклад, ірде лікування («Це так багато проблем на роботі!»), нагадуючи, що ви сидите на шиї («Що я дійсно отримую 5 разів менше, ніж він робить!»), іноді навіть обдуривши («Війшов назад до мене в будь-якому місці). Я мудра жінка. Деякі жінки дійсно, з усіма щирістю, пробачають багато чоловіків, люблячі і враховуючи їх хороші люди, тільки катування по роботі, лікує і життя в цілому. Інші жінки переносять і нижуть бар тільки тому, що вони відчувають, що їх час працює, не нудьгувати тут, нехай це буде, але їх людина в будинку. І громадська думка, яка «індекси» не бродить і бере на себе те, що залишається, грає важливу роль в цьому чорному бізнесі.
Жінки після 35 з високими вимогами до чоловіків повинні бути самостійно. Зважаючи на те, що її потенційні конкуренти мають молодість, чуйність і свіжість почуттів, які люблять багато. Але вона має шанс отримати те, що вона заслуговує. І для цього потрібно постійно працювати над собою, покращуючи духовно і фізично. Тримайте тонку фігуру. Сукня елегантно, привабливо, зі смаком, використовують дорогі косметичні засоби. Половина і черешня, любов себе. Самоповнення на роботі. А у вільний час не сидять вдома, але приїжджайте святкові заходи, зробіть знайомства, живіть повноцінне життя. А бути присутнім, де може бути людина її мрії (звичайно, абсолютно без цього розуму!) І не пропустіть таку жінку! По-справжньому красива в 30-х роках. І краса зрілої жінки властиво більш глибоким і привабливим, ніж ефемерний шарм молоді.
Але тепер я чую неякісні фрази про те, чому це нас, жінки, все життя для чоловіків, щоб спробувати, привабливо плаття, піти в салони краси і т.д.? Будь ласка, не один ріпаку. Перебування в улюблених натяжних джинсах і пальцевих светрах і не розсмоктувати від полірованих нігті на не менше одного тижня. Ви можете змінити! А потім не сниться розумних і успішних чоловіків, які мають найновіший роман Сускінда в задньому сидінні автомобіля. Якщо ви, з вашим багатим внутрішнім світом, на жаль, ніколи не потраплять в свій прожектор.
Так, в нашій молоді ми полюбляємо картину, в нашій молоді з характером, і в нашому зрілісті з чоловіком, який дійсно заслуговує нас. Або ми самотні. І ми продовжуємо рух. Поцілунки для любові...