10 СУБСКА Як змінити життя.

1,1 км Знайти значення.
Глибоко в серці ваші справжні цінності. Зайдіть час, щоб знайти їх. Що ви думаєте, це найцінніше життя? Які принципи ви повинні дотримуватися повного життя? Це значення та принципи, які слід дотримуватися. Знайти їх і завжди пам'ятати їх.

2,2 км Бажаєте змінити.
Щиро вдячність за зміну. Це ваше життя і ніхто не може змінити його, крім вас. Якщо ви не хочете змінити себе, нічого в цьому світі змусить вас зробити.

3. У Відповідальність.
Ви повинні взяти відповідальність за життя. Якщо ваше життя йде вгору або вниз до вас. Після того, як ви берете на себе відповідальність, зміна буде доступна вам.

4. У Повільнитися.
Щоб змінити життя, потрібно час подумати і думати. Якщо ви завжди зайняти і не встигли навіть подумати про зміну вашого життя, ви не встигнете вжити заходів.

5. Умань Знайти причину.
Зміни непросто, оскільки є інерція, яку потрібно подолати. Ваша причина є джерелом енергії. З причини подарує вам міцність.

6. Жнівень Замінити обмеження вірувань.
Уважаючі переконання є найбільшою перешкодою для зміни життя. Вам необхідно визначити їх перед тим, як почати боротьбу з ними. Для цього слідкувати за думками, які містять фрази: «Я не можу...» «Я не можу...» «Я завжди буду...» «Не виходите...»
Це ваші граничні переконання. Скажіть до них.

7. Про нас Заміна шкідливих звичок з позитивними.
Які звички драгують ви вниз? Які звички ви хотіли б зламати? Замість намагатися позбутися від цих звичок, орієнтуватися на створення нових позитивних звичок, які замінять їх.

8. У Знайти наставника.
Знайдіть приклад тих, хто досяг, що ви хочете. Вивчіть з нього, навчіть своє життя. Якщо така людина біля вас, то ви неймовірно щасливі.

9. Навігація Ви маєте право очікувати.
З правими очікуваннями спочатку дуже важливо. В іншому випадку ви легко зможете дискурувати те, що речі не проходять, як ви очікуєте. Ускладнених моментах ви отримаєте правильне очікування.

10. Тримати імпульс.
Найдовша частина - початок. Після того, як він залишив позаду, вам буде набагато простіше. Головне для підтримки імпульсу. Так само, як і автомобіль.