7 рис виграшу.

Р

1,1 км Повага до примежування (не боятися провалу).

Скільки часу ви отримали шанс зробити бізнес або отримати прибуткові можливості, але ви пропустили його, тому що ви не встигли інвестувати в невідомо? Подумайте про це. Іноді варто сміливо рухатися без страху або сумніву.

2,2 км Активна активність.

Багато людей хочуть досягти більше в цьому житті. Вони мають сильне бажання і велику атмосферу, але не бажають діяти. Слова «Що хочу, що я хочу!» Дуже важливо постійно застосовувати конструктивні заходи для досягнення чогось.

3. У Самодисциплін.

Якщо ваша мета - очищення вашого гаража або втрати ваги через дієту, секрет успіху полягає в тому, щоб боротися з собою. Самодисциплін - це трай, який не може бути або не може бути. Ви повинні навчатися самостійно.

«Як я можу зробити щось, коли частина мене не хоче? й

4. Настій.

Один талант недостатньо для досягнення бажаної мети. Талант часто не винагороджується. Непідтримане навчання не вистачає ні. Навколо є омніпотентом навіть окремо.

5. Умань Право зробити помилку.

Ви не завжди можете робити речі прямо. Ви також відчуваєте свої помилки. Не відлягати себе за них, вона може позбавити вас від енергії і впевненості в собі. Впевнено, ви будете так важко на собі, що ви будете критикувати всі неправильні переміщення ви робите. Зрозуміти, що ви маєте право зробити помилки.

6. Відповідальність.

Ви несете відповідальність за все, що відбувається в житті. Ви не можете відхилити медіа, стан, ваші батьки або ваші друзі для всіх ваших помилок і помилок. За допомогою розмитнення інших, ви можете керувати ними. Зберігайте контроль вашого життя і ви досягнете успіху.

7. Про нас Положення "Я можу".

Що ви постійно думаєте про те, що впливає на кожен аспект життя. Вчимося керувати внутрішнім голосом. Важливо правильно налаштувати. Це допоможе зберегти позитивне ставлення, легше впоратися з критичними ситуаціями і рухатися до мети.