983
Топ 10 якостей успішної людини:
1,1 км Успішні люди шукають можливості, неуспішні – гасити і нові перешкоди.
Прийміть цю ситуацію – відсутність грошей. Успішна людина буде шукати можливості, щоб заробити гроші, знання про те, як керувати грошима; неуспішна людина буде шукати причини, чому він не може заробити гроші в цій країні.
2,2 км Успішна людина діє, неуспішна людина відкладає дію пізніше.
Успішні дії, незважаючи на лазію, страх, ігнорування. Неприпустимо постійно накопичувати знання, які не поширюються, весь час очікування сприятливого моменту, і він все ще не приїжджає. Як один мудрий чоловік зауважив: «Літо - мертвий сезон і час для відпочинку, осінь - час для відправки дітей до школи, взимку - новорічні свята, весна - початок літньої сезону». Чи краще жити коли?
3. У Успішні люди прагнуть більше, ніж вони зараз; неуспішні люди воліють статус quo.
«Я не можу, але тепер я можу, – це внутрішній діалог успішної людини. «Що робити? Це внутрішній діалог неуспішної людини.
4. У Успішно падає і знову піднімається, невдало боятися падають, щоб помилитися, і якщо він падає, він більше не прагне підніматися.
У біографії відомих людей можна часто прочитати про моменти поразки, серйозні втрати. Це своєрідний момент правди, поведінка якого визначає успіх людини.
5. Умань Успішно – самомотивована, неуспішна необхідність мотивації ззовні.
Як правило, успішна людина мотивується хвилюванням, бажанням довести свою силу, щирий інтерес до діяльності. Неприпустимо, слід постійно мотивувати матеріальні переваги, затвердження інших.
6. Жнівень Успішні ризики, безуспішні ризики.
На жаль, життя непередбачувана, і несприятливі обставини можуть заважати найкращим планом. Успішна людина розуміє це і бере початок в невідомому.
7. Про нас Успішний пацієнт, готовий піти довгий час до своєї мети, неуспішний хоче все відразу.
«Геніус – 1% удачі і 99% важкої праці. й
8. У Успішні люди не бояться відторгнення, невдалі відмови вибиваються з сідла.
«Дослідження людини в житті визначається кількістю «незручних розмов», який закінчився.» – Тимофій Феріс
9. Навігація Успішне вірити в себе, неуспішне вірити слова інших про себе.
У цьому сенсі психологічний експеримент є індексним: по співілюзії, всі учасники називають квадратом коло, і тільки один учасник, який не знаю про змови, заявлений протилежний. Більшість людей, які не знали про зв’язок
10. Успішно слідувати за викликом великої мрії, гідності мети в житті, невдало переслідує невеликі цілі.
Історія знає багато прикладів, коли реальний успіх прийшов до тих, хто вибрав непристойну мету першого погляду, що значно перевищував свої можливості на час вибору.
Кожен може стати успішним, якщо вони хочуть і розвивати необхідні якості.