Britney Spears намагався вбити себе

Britney Spears, на реабілітаційному центрі Promises, спробував самогубство 3 березня 2007 року. Співачка захотіла повісити себе, побудувавши вузлик з аркуша, але було збережено колективом клініки.
Перед спробою її самогубства, Спірс написав номер 666 на голові і відлякув лікарі, шаутінг "Я Антихрист!" і "Я підробку."

Нагадаємо, що лікарі пояснюють всі атетичні засоби Спірс післяпартуми депресії. 16 лютого 2007 року співачка залишила реабілітаційну клініку на острові Антігуа, де проживала менше дня. На наступні кілька днів, Списки поголені її голову, отримали нову татуювання, і пішли в Центр Промісу в Каліфорнії і втекли кілька разів.

Спірс також зробив список особистостей, які вона хоче померти, в тому числі ім'я її екс-люда, rapper Kevin Federline. Після розлучення між колишніми дружинами конфлікт зламався щодо затримання своїх двох дітей, Причорномор'я та Джеден Джеймс. В той час як в клініці Спірс загрожував нести самогубство, отруюючи себе, якщо Федерлін взяв сина.

Минулого тижня Федерлін відвідав свою екс-дружину в клініці і пообіцяв подумати про відновлення відносин, якщо вона обіцяє покращити. Списки, які подали за розлучення у листопаді 2007 року, тепер переглянули її ставлення до Федерліну і навіть сказали, що вона готова мати третя дитину для зміцнення сім'ї.

Джерело: Tape.ru