828
9 Поради щодо успіху вашого бізнесу:
1,1 км Періодично крокуйте з зони вашого комфорту, щоб зберегти його.
Більше одного разу ви відчуєте некомфортні зміни, чи змінюєте технології, змінюєте місію, змінює людей та ін. Але компанії, як і всі інші, іноді повинні вийти з зони комфорту.
2,2 км Швидко відійде від збою.
Поки ви будуєте бізнес, буде багато вгору і вниз. Ви не можете змінити минуле, відвертавшись від збою і перейдемо!
3. У Залучення критики. Визначте помилки.
Ви повинні постійно працювати, щоб переконувати своїх співробітників, які є нормальним і необхідним для того, щоб висловити свою чесну думку, навіть якщо це стосується думки керівника.
4. У Довірити мене.
Ви повинні вірити в себе і свою компанію. Поведінка у вашому успіху. Компанія Belief в успішному житті є переконливим для співробітників, клієнтів, постачальників і всіх, які ви маєте справу.
5. Умань Головний актив вашої компанії.
Подбайте про себе. Ваше здоров'я є більш цінним для вашої компанії, ніж будь-яке інше. Зберігайте здоров’я для балансу та енергії, яка потребує вашої сім’ї та вашої компанії.
6. Жнівень своєчасно приймати рішення.
Використовуйте інтуїцію. Планування і мислення є корисними, але затримка пропускає можливості.
7. Про нас Будьте гнучкими.
Оновити стратегії та плани на час. Гнучкість - це властива перевага малого бізнесу. Не потрібно компромісувати за основними значеннями.
8. У Стати прикладом надійності.
Люди впевнені в надійних особистостях. Це стосується як працівників, так і клієнтів.
9. Навігація У нас є пристрасть до бізнесу.
Робота повинна бути веселою. Ваша пристрасть допоможе вам подолати складні моменти і переконувати людей працювати для вас і зробити бізнес з вами. Ускладнюють час при пристрасті лебеді. Займіть час, щоб запам'ятати всі причини, чому ви запустили бізнес і чому ви користуєтеся власними босами. Збуджена пристрасть.