15 зроблених успіхів у роботі та житті!

1,1 км Отримайтеся з зони комфорту і залишайтеся від неї.
Коли ми перебуваємо в зоні комфорту, нічого не буває. «Я хочу стабільності». Моя відповідь проста: Стабільність для померлих.

2,2 км Не дайте.
На першому спробі практично нічого не працює. Якщо ви не працюєте, це не означає. Це просто означає, що ви обрали неправильний підхід. Якщо це було просто, кожен буде це зробити, і ви не зможете бути різними.

3. У Якщо ви готові відмовитися, ви ближче до успіху, ніж ви думаєте.
Є старий китайський говорить, що я люблю. Примноження до здачі буде особливо міцно перед перемогою.

4. У Що стосується всіх речей, які турбує вас, прийняти найгірше, що може статися заздалегідь, і спробувати зрозуміти докладно про те, що гірше може виглядати.
Наслідки «попереднього» важко погіршуються, ніж наслідки «нетримання». Коли я спробував запустити технологію Parsons, мій dad використовується для мене, "Роберт, якщо ви не зробите це, ніхто не з'їде вас."

5. Умань Концентрат на бажанні.
Пам'ятайте, що стара казка, «Такі матеріали. й

6. Жнівень Зайдіть на стільки роботу, скільки можна зробити в один день.
Якщо ви не намагаєтеся виглядати занадто далеко в майбутньому і звернутися до цього. Будь-яка проблема може бути вирішена, якщо ви маєте справу з ним точно в обсязі, що ви можете впоратися з вказаним днем.

7. Про нас Завжди тримати переміщення вперед.
Ніколи не зупинятися на заході. Ніколи не перестати покращуватися. Ніколи не перестати робити щось нове. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зробіть його точку, щоб отримати краще кожен день, навіть невеликими способами. Путівник японської концепції kaizen: невеликий щоденне вдосконалення призводить до великого успіху.

8. У Швидко приймати рішення.
Генеральний Джордж Паттон вже сказав: «Заплан, виконаний швидко сьогодні, є тисяч разів краще, ніж ідеальний план завтрашнього дня. й

9. Навігація Заміряйте все, що стосується вас.
Я одягаю його роботи. Все, що постійно підраховується, вимірюється і спостерігається краще.

10. Будь-який лівий зв'язаний знищений.
Якщо ви хочете знайти проблеми, які ще невідомі до вас, уважно подивіться на речі, які давно знаходилися. Я гадаю вам, що це буде проблема.

11. Зберігати очі на своїх конкурентів, але дивитися бізнес ще більш тісно.
Коли ви навчаєте конкурентів, пам'ятайте, що все чудово виглядає з центру. Навіть планета Земля, якщо ви літаєте далеко від неї, виглядає як мирне місце.

12. Ніколи не дайте вам будь-який інтимізований.
У нашому юридичному суспільстві, з рівноправністю, ви маєте право зробити свій власний, як і будь-який інший, забезпечений, звичайно, що ваш випадок не є незаконним.

13.00 р. Не чекайте справедливості від життя.
Життя не ярмарок. Якщо ви самі зробите. Ви досягнете своєї мети, коли ви перестаєте думати про правосуддя.

14. Вирішення власних проблем.
Після того, як ви можете знайти відповіді на ваші питання, ви стаєте конкурентними. «Ви ніколи не досягнете успіху в галузі науки, бізнесу або будь-якого іншого, якщо ви стежите за іншими». Є старий східний доведений, що я часто думаю. «А мудра людина – власний радник. й