810
Джерела натхнення або де знайти творчий мікс!
1,1 км Улюблений бізнес
Не є більш потужним джерелом натхнення, ніж улюблена робота. Якщо ви робите щось, що приносить вам реальне задоволення, якщо ви щиро любите процес створення себе, не буде проблем з приходом творчого миша.
2. Життя
Ще одне велике джерело натхнення – люди навколо вас. Ми всі різні, і відповідно різні люди дивляться однакову ситуацію по-різному, що допомагає дивитися на проблему з «різного кута» і подивитися саме те, що дозволить вам створити шедевр. Також корисно дотримуватися поведінки інших і їх роботи – це створює відповідь у вас.
3. У Саморозвиток
Процес саморозвитку є великим джерелом натхнення, адже постійне дослідження себе і прагнення досягати більш пробудження бажання створити, досягати нових висоти і бути кращим. Чи не те, що ви хочете?
4. Медіа-продукти
До медіапродуктів я маю на увазі надихаючі котирування, книги, кіно та музику. Якщо ви не маєте ніяких думок і завершити апатію, то переглядайте улюблену плівку, або музику улюбленого гурту допоможе вам повернутися до нормального життя і виникнення нових нестандартних ідей.
5. Умань Алкогольний
Так, не дивно, але алкоголь також сприяє появі в голові незвичайних думок і емоцій. Я не впевнений, що саме це потрібно зробити з (найбільш ймовірні незначні зміни свідомості), але це працює! Наприклад, під час спільного пиття з друзями іноді є такі цікаві логічні ланцюги, які в захваті я ніколи не здогадувався.
6. Жнівень Відкрити розум
Під відкритим розумом я розумію, що ви відкриєте для себе все нове. Натхнення - це тонка річ, вона може приїхати до вас в будь-яку точку, навіть в трамваях, навіть в басейні.
7. Стійкість.
Стійкість, абсолютна тиша і спокій – це як дихання свіжого повітря в щоденній хустілі і батлі великого міста. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я зазвичай це зробити: відключити всі електронні пристрої, які роблять шум, і просто сидять на підлозі, нахиливши спину від дивана.
8. Любов.
Любов є чудовим і безперервним джерелом натхнення. Стан любові дарує тепло і щастя, спиняє голову і дає будь-якій людині таку потужну заряду творчості, яку можна не пропустити і створити, створити, створити... так як одна хороша людина сказав – «що в світі револи навколо жінки, і хто не розуміє це або непристойний або ідіот. й
9. Навігація Дослідження
Ще одне велике джерело натхнення є постійним експериментом. Випробування на себе, ваш образ, вашу роботу, ваші особисті стосунки, що-небудь. Спробуйте нові види зачіски і одягу, змінити нудну роботу і дозволити собі закохатися в коханні з найкрасивішою жінкою на цій планеті. Завжди спробуйте щось нове в житті та натхнення.
50 простих порад для розвитку психічних здібностей!
10 порад про те, як швидко і успішно збільшити дохід!