15 Принципи реальних жінок

1,1 км Справжня жінка може приймати компліменти.
"Чи ви добре дивитесь?" Тексти пісень, а це означає: Не слід від мене, мій любов, я дивлюся дивовижна!

2,2 км Справжня жінка не зацікавлена в чужій думці про її зовнішній вигляд.
Красива жінка, змінює колір волосся, не стержає інших з питанням: «Як?» Вона каже: "Дуже, прийде!" Шукайте, що це було! І хто, один чудес, чи буде кинути виклик?

3. У Справжня жінка може посміхатися.
Вона робить це таким чином, щоб кожен вважає, що ця посмішка призначена для нього. Вона ніколи не сердитися і сердитися. Застібка, сумна, так. Але не похмурий!

4. У Справжня жінка ніколи не зберігає за себе.
Вона може витрачати гроші на таксі. Купити чоботи для всієї заробітної плати. Спробуйте нову процедуру, яка коштує кілька обідів у ресторані. Це доказ самолюбності. Ті, хто любить себе, будуть любити інших.

5. Умань Реальна жінка здатна адекватно реагувати на будь-які коментарі про її зовнішній вигляд.

6. Жнівень Справжня жінка не боїться бути смішним.
Якщо жінка впевнена в її неспроможності, то ніякої ситуації, яка кладе її в несприятливе світло, бояється її.

7. Про нас Реальна жінка ніколи не шкодує нічого.
Вона спробує скористатися будь-якими проблемами. Реальна жінка легко входить до складу з непотрібними речами і непотрібними спогадами.

8. У Справжня жінка ніколи не ревнощить всіх.
Заздрить страх конкуренції. І реальна жінка є абсолютно певним: вона виходить з конкуренції!

9. Навігація Реальна жінка не схвалена за рахунок інших.
Вона не потребує більше грошей, щоб привернути увагу до неї.

10. Реальна жінка поводиться вкрай в усіх ситуаціях.
Чому зображає когось, коли вона ідеально!

11. Реальна жінка не йде в деталі.
Не знаю, скільки часу вона проводить в салонах краси, а її друзі не знають про здану сукню. Вона ніколи не скаже будь-який, що вона зносила контактні лінзи. Красиві ноги? - Так, це спадщина! - Теет? - Моя стоматологія також дивує!

12. Справжня жінка не говорить про жертви, які вона повинна робити з часу.
У ніч на роботі? Немає того, хто послухає скаргу !!!

13.00 р. Реальна жінка не має пуху.
Вона несе в собі гідність, незалежно від того, де вона є: в елітному ресторані або в багатолюдному супермаркеті.

14. Справжня жінка вибачає кожного джентльмена.
Найстарішішим рецептом, щоб викликати інтерес серед чоловіків, запропонованих Fitzgerald в історії «Вероніка волосся»: так що натовп любителів повісити навколо вас, і світ вважає вас реальною красою, відповідаючи увагу на фліртинг, навіть якщо повністю непотрібний і несимпатичний для вас тип. Потрібний і зручний буде обов'язково запитати: «Чому це людина, навколо якої чоловіки так мусять?» І дізнатися, що ці чоловіки не доглядають, він не повинен.

15.00 р. Реальна жінка не дивиться на хитрість в усьому і таємному сенсі.
Вона просто насолоджується життям і її унікальністю.