750
Що заважає успіху.
1,1 км Зовсім досить, іноді ідеальналізм перешкоджає успіху.
Девіз будь-якого, що робить все ідеально або не робити нічого на всіх може зробити диссервіс. Зроблення помилки, що робить щось не так часто є причиною, щоб зробити нічого або витягнути до останнього. Відстежуйте такі ситуації, не дайте до викопок і скоро результат не буде довго.
2,2 км Наприклад, думки, такі як, якщо у мене була ______ (гроші, освіта, зовнішній вигляд, вік, висота, вага, батьки, фон, місце проживання тощо), то я можу досягти все.
Але багато людей кладуть в багато роботи і часу, і вони досягають успіху. І не робіть титанічних зусиль, всі в розумних умовах. Вони не очікують манни з неба, але просто роблять те, що вони можуть, в тому числі в плані самоосвіти і в плані поліпшення зовнішнього вигляду. Так вам потрібно взяти те, що ви вже маєте.
3. У Якщо здається, що не вистачає часу, то, швидше за все, він витрачається не мудро. Час допитування. Зробіть список речей, які важливі і повинні бути зроблені першими, і що буде чекати, і що робити не можна взагалі.
4. У Немає настрою або просто лінь.
Іноді лазність корисною, вона допоможе розслабитися, але лазність може затримати. Немає бажання нічого робити, ніякого настрою. І якщо він не з'являється на всіх. Не дивитесь на вимови для вашої лізики, затримок свічок. Ми зробили нічого. Зробіть зусилля і починайте робити щось, і зникне лінь, і дуже швидко.
5. Неорганізація.
Іноді досягають результатів, заважають тим, що ви відволікалися, обприскують на різні речі. Ми почали робити звіт, ми відволікали розмову з колегами, нам довелося закінчити його в аварійному порядку, розпочати прибирання у вихідні дні, заливаємо все з шаф, щоб поширити все на полицях, а потім друг назвав кафе, чистка залишалася до кращого часу. Здавалося б, але іноді вони заважають життям.