1014
Припустимість створення жінки
Коли Бог створив жінку, він працював пізно в день 6. Жнівень А ангел прийшов до нього і запитав, "Чому ви витрачаєте стільки часу на це? й
Господи відповів: "Подивитися всі технічні характеристики, які я повинен зустрітися з ним." Щоб мити, але не виготовлені з пластику, мають більш ніж 200 рухомих частин і при цьому рухатися витончено. Вона повинна зацікавити себе, коли вона хвора. Робота 18 годин на добу. Вона повинна мати тільки дві руки, але вона повинна мати можливість повісити відразу кілька дітей, і вміти повісити так, щоб будь-який біль, бути його раненим коліном або душею, пройде.
Ангел був вражений: Чи є це стандартна модель? Це неможливо! Занадто багато роботи за один день. Поставте його пізніше.
«Ні, - сказав Господь, «Я буду закінчити його сьогодні і це буде моє улюблене. й
Ангел прийшов ближче і доторкнувся жінці. "Лорд, вона так м'яка!"
Так, це м'який, але я також зробив його дуже міцним. Не можна уявити, що вона може стояти і долати. Він виглядає крихким, але має величезну потужність. « » » » » » » » » » » » » »
«Чи думають?» ангела запитала.
Господи сказав: «Не можна тільки думати, але і переконувати. й
Ангел торкнувся жіночого щіка. «Лорд, здається, у вас є дефектний – він витікає. й
«Ні, це не дефектний» – виправлення ангела, Бога, «Це сльози. й
“Що вони для?”
Вони висловлюють її сорбу, її любов, її самотність, її страждання і її гордість.
Ангел був дійсно вражений. "Лорд, ти геній! Ви думали про все. Жінка дійсно дивна!
"О, так, - сказав Бог. «Для того, хто хоче здивувати чоловіка. Вона може сміятися, коли вона хоче кинути. Вона може посміхатися, коли вона страшна. Вона допоможе іншим, коли вона потребує допомоги. Яка людина не може зробити. . . "
Ангол не міг кинути слово і став чарівним.
І пішов Господь, Але про це не так. Не вірно, що якщо вона не виправдала себе, може руйнувати її життя. й
Що таке?
"Не знає значення. . "