1007
Шановні друзі!
Я пишу вам цей лист, щоб ви знали, що я залишаю вас назавжди. Я був хорошим чоловіком і люблячим чоловіком протягом семи років, і я нічого не отримав в поверненні.
Останні два тижні особливо страшні.
Остання солома була дзвінка від вашого боса, який сказав вам кинути свою роботу.
Минулого тижня ви прийшли додому і не помітили, що у мене була нова стрижка, варила улюблену страву на вечерю, і навіть кладуть на нові шовкові штани. Ви їдете за два хвилини, дивилися всі мильні опери і пішли прямо на ліжко. Я не чув, що ви любите мене в довгий час; ви не хочете зробити все, що приносить чоловік і дружина разом. Або ви припинили любити мене. Що б я пішов.
Ваша екс-людія.
P.S. І не намагайтеся знайти мене. Я переїхала в Західну Віргінію назавжди! Дуже гарне перебування.
Шановні друзі!
На довгий час нічого не радує мене більше, ніж ваш лист. Ми одружилися протягом семи років, але ви Я дивую мило опери, щоб висихати ваш постійний блиск. Але це не допомогло. Я помітив вашу нову стрижку минулого тижня, але все, що я хотів би сказати, "Ви подивитеся, як жінка!" Так як мій мама навчив мене сказати тільки хороші речі або тримати тихий, я віддаю останні. І коли ви приготували свою улюблену страву, ви повинні плутати мене з братом, бо я не з'їсти свинину в сім років.
Я відвертаю, тому що вони все ще мали тег $49.99 на них; це, ймовірно, так що сталося, що моя сестра запозичена 50 bucks від мене, що ранок. Я все ще любив тебе, і я думав, що ми можемо отримати разом. Так, коли я виграв $10 млн в лотерею, я кинути свою роботу і купив два квитки в Ямайку. Але коли я отримав додому, я знайшов тебе. Ну, нехай нічого не буває.
Я сподіваюся, що ви будете щасливі в новому житті. Мій юрист сказав, що завдяки Вашому листі ви не можете отримати копійку з мене. Так удачі!
Ваша дружба, багата і безкоштовно!
П.С. Я не знаю, якщо я коли-небудь сказав вам, але моя сестра Карла народилася Карла.
Доброго дня!