На в'їзді висить набір правил магазину, наступні:
1,1 км Ви можете відвідати тільки магазин.
2,2 км У магазині 6 поверхів якість чоловіків підвищується при збільшенні кількості поверхів.
3. У Ви можете вибрати будь-яку людину на будь-якому поверсі або піднятися на поверх.
4. У Заборонено повернутися в нижній поверх.
Одна жінка вирішила відвідати магазин чоловіка, щоб знайти супутника.
Після прочитання знака при вході до першого поверху: «Мен з роботами», вона йде відразу на другий поверх.
Підпишіться на другий поверх «Мене з роботами і люблячими дітьми». й
Підпишіться на третій поверх: «Мені з роботами, люблячими дітьми і надзвичайно красивими». «Дуже,» думав, але пішов на четвертий поверх.
Знак четвертого поверху читає: «Зроблено з роботами, люблячими дітьми, сліпучою красою і допомогою будинку». "Невірно!" відповіла жінку. - Це дуже важко для мене, щоб протистояти! Але він все ще йде до п'ятого поверху.
Підпишіться на п'ятий поверх читати: «Зроблено з роботами, люблячими дітьми, сліпучою красою і допомогою будинку і дуже романтичним».
Жінки дуже хотіли залишитися на цьому поверсі і вибрати половинку, але все ж вона, долаючи себе, пішли на останній поверх. І на шостому поверсі я бачив знак, що читати: Ви є відвідувачем на цьому поверсі No 31456012, тут немає чоловіків, цей поверх існує тільки для того, щоб довести ще раз, що не обмежується запитами жінок. Дякую за відвідування нашого магазину!
І справа перед цим магазином було відкрито «Віц Магазин». На першому поверсі були красиві жінки. «Жіночі жінки, які люблять чоловіка». Які жінки на інших поверхах невідомі. Немає ніхто не пішов там...