В одному місті відкрився магазин, де можна вибрати і купити чоловіка.

На в'їзді висить набір правил магазину, наступні:
1,1 км Ви можете відвідати тільки магазин.
2,2 км У магазині 6 поверхів якість чоловіків підвищується при збільшенні кількості поверхів.
3. У Ви можете вибрати будь-яку людину на будь-якому поверсі або піднятися на поверх.
4. У Заборонено повернутися в нижній поверх.

Одна жінка вирішила відвідати магазин чоловіка, щоб знайти супутника.

Після прочитання знака при вході до першого поверху: «Мен з роботами», вона йде відразу на другий поверх.

Підпишіться на другий поверх «Мене з роботами і люблячими дітьми». й

Підпишіться на третій поверх: «Мені з роботами, люблячими дітьми і надзвичайно красивими». «Дуже,» думав, але пішов на четвертий поверх.

Знак четвертого поверху читає: «Зроблено з роботами, люблячими дітьми, сліпучою красою і допомогою будинку». "Невірно!" відповіла жінку. - Це дуже важко для мене, щоб протистояти! Але він все ще йде до п'ятого поверху.

Підпишіться на п'ятий поверх читати: «Зроблено з роботами, люблячими дітьми, сліпучою красою і допомогою будинку і дуже романтичним».

Жінки дуже хотіли залишитися на цьому поверсі і вибрати половинку, але все ж вона, долаючи себе, пішли на останній поверх. І на шостому поверсі я бачив знак, що читати: Ви є відвідувачем на цьому поверсі No 31456012, тут немає чоловіків, цей поверх існує тільки для того, щоб довести ще раз, що не обмежується запитами жінок. Дякую за відвідування нашого магазину!

І справа перед цим магазином було відкрито «Віц Магазин». На першому поверсі були красиві жінки. «Жіночі жінки, які люблять чоловіка». Які жінки на інших поверхах невідомі. Немає ніхто не пішов там...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное