696
Nickelback-Saving Me
Про Nickelback
Історія Нікельбека почалася в маленькому канадському містечку Ганна, що на 215 кілометрах на північ від Калгарі. Спочатку гурт виконує непоказні чохли інших смуг. В кінці вокалістка і гітарист Чад Крогер втомився від нього і вирішив записувати власний матеріал. Після запитання батьків на 4000 bucks він пішов у Ванкувер, де його друг мав запис студії. У 1996 році він приєднався до брата Майка, басиста та гітариста Райана Маркера. Без часу музиканти в тому ж році записали перші міні-альбоми «Хесгер», після чого розкочуються концертами в рідній Канаді. Співак раніше займав рекламну діяльність, працюючи в спортивному журналі, вирішив застосувати свої навички для просування своєї групи. Попросив своїх друзів дзвонити радіостанцій частіше і замовляти пісні, що виконуються Нікельбеком.
Відшкодування, але це не так швидко, як музиканти хотіли. У 1998 році гурт взяв участь шляхи з менеджерами, оскільки хлопці вирішили зробити краще завдання.
Майк взяв над поширенням, Чад був відповідальним за радіо, а Райан взяв над пресом. З 30 000 $ гурт почав записувати свій новий альбом, стан. У січні 2000 року альбом з'явився на полицях. Це був період, коли канадці втомилися від домінування зарубіжних гуртів та радіостанцій, які були відчайдушно шукали вітчизняний талант. Єдиний «Лідер чоловіків» був просто знайдений, який чекав так довго. Він і "Бреате" потрапив в ТОП десять на основних схемах. На підтримку свого альбому Nickelback відіграла пара сотень концертів, виступаючи з такими гуртами як Creed, 3 Двері Down, Fuel та інші. У зв’язку з технологічними роботами, а також запрошували контракт на дорожню подорожчю США, Ісландію та Канадську ЕМІ.
Тим часом кількість записів, які продаються державою, перевищили відмітку півмільйона. Багато пісень на наступному альбомі "Срібний бічний вгору" були написані до виходу першого ЛП і були протестовані на концертах.
Чад Крогер вирішив використовувати більш відверті слова, ніж метафоричні слова перших релізів. Так в пісні «Too Bad» розповіли про батька Чаду і Майка, які покинути своїх дітей, щоб підняти свою матір. Неймовірно про покинутих сімей. У студії Ванкувера Green House, де записано дебютний альбом. Новий альбом був записаний з продюсером Rick Parashar, відомий своєю роботою з перловим джемом, Храмом собаки. Змішування було зроблено Randy Staub, який працював з Metallica та U-2. Завдяки участі цих відомих особистостей та неперевершеної якості музичного матеріалу, Silver Side Up потрапив до графіків у багатьох країнах, що приваблюють Nickelback в усьому світі популярність.
Найпопулярніший сингл «Як ви перейменували мене». Ця пісня виховала успіх «Американської жінки» канадським гуртом Guess Who, доповнюючи як американський, так і канадський графіки.
- Увага! Ви не маєте дозволу на перегляд прихованого тексту.
Nickelback Савіна Ме (дові слова)
В’язниця воріт не відкриється для мене
На цих руках і колінах я креветка Р
Ой, я доходжу до тебе.
Ну я пам'ятаю ці чотири стіни
Ці залізні бари не можуть тримати душу в
Все, що вам потрібно
Приходьте, будь ласка, Р
І ой, я кричу для вас.
Хуррі I'm падін', я падін Р
Покажіть мені, що це так
Щоб бути останнім