Смішні імена.

Інформація від Інтернет-користувача:

Я працюю в комерційному банку та підтримує реєстри акціонерів. На сьогоднішній день в цих реєстрах зібрали понад 70 000 осіб (маленьке місто!) і ми вирішили зібрати рейтинги з усіх назв веселощів, які ми отримуємо, а потім грати за приз тижня, місяця і т.д.

Просто смішні імена, такі як Попик, У початкових рейтингах, так що тут немає.

Ну, ось що ми маємо в колекції (Я одяг, всі документи, я бачив копії паспорта!).

Какашкінд, Блятко, Чмиряк, жінка з прізвищою Стать (цікаве питання: як це життя, Секс?), непарний футбол з синором прізвищем Білінер (Я не дивно, якщо він був надана стільниковий телефон безкоштовно?), людина названа Тампак (і хочу додати, право?), гідний громадянин Юдас Шлемович Презерман (че це Чеховський: немає такого об'єкту, який не може стати єврейською прізвищою, а ім'я є те, що!), директор авторитетної компанії імені Пискіна (че називає офіс, всі опіки).

Ну, тепер, в цьому місяці, я повторю - маю копії паспортів!

(3) Олександр Миколайович Срака (важко, право?)

(2) Леонід Наумович Гур (навіть міцніше!) і

1-е місце - хіт сезону - жінка з прізвищою INTRALIGATOR (тип міжнародний крокодил).

Ми вирішили вивчити всі 2,7 млн абонентів московської телефонної мережі, а саме розрахувати такі імена.

Найбагатші іменніх імен — літера «Б».
У Москві під жаком чаїв, один Блябкін і дев'ять Бляблих. І без кількості власників таких прізвищ, як Бляр, манжет і просто Бляч. Ми висловимо нашу симпатію до цих людей. А також Бляхер, Бляхерова та всіх Бляхманів.

На фоні цих потертих, можна тільки радіти трьох сімей, які гордо вносять ім'я Бобіка. Ор Бобінчик-Рабіновик.

І є тільки два Недричеви в Москві, але є ще один Срубкін, чотири Задніков і один Суходад.

П'ять ас, відповідно.
Три Надуліни мають одну Подгулін.
Онанізев представляє собою два примірники, Пупкін в трьох, а також Сівуго.

Конкурси "B" в російській абетці може бути тільки літера "X", яка починається три Herdvimov, один Hernykh, один Гернес, один Heresh і три Herenkov.

З деяких причин назва Алкашова дуже непопулярна, є тільки два з них.

Але п'ять сімей - феготи!
До них приєднаються громадяни Педори та Педя, на фоні яких власники прізвищ Шнурапет, Шабаш, Зюзя, Задуйвітер, Сивокобиленко, Сивокоз, Палцап, Забабабашкін, Дурнопеко, Наркос, Шмаль і Глюкін живуть дуже добре.

Ми вважаємо, що один громадянин Мудель і дев'ять Мудорісов були дуже нещасливими.

Але той факт, що в Москві були три Добрих і навіть три Гарні, говорить про те, що ще більше хороших людей, ніж поганий.

І, нарешті, є 121 Шариков серед нас, тільки один з них є П.П.

Чайники -17 (Для того, як поліцейський не зупиняється на дорозі).

І політика. Зюганов живе в Москві 39, Єлцин — чотири.
Сорти плюс: Єлцин - 1, Елцин -2, Елсон - 3.
Черномордини – 31, Чорномордов – 1, Чорномордіков – 1, Чорномордини – 5, Леніни – 6, Кропський – 36, Сталіни – 3.

Найбільш часто зустрічаються в Москві - 21,833 абонентів.
Не слідують Петровс, як можна припустити, але Кузнецовами – 17440. Петровс знаходиться на третьому місці – 9953 р., у зв’язку з законними Сидоровами, які також дуже багато.

Ось кілька прикладів прізвищ:
1949-2014 рр.

р.