2024
Елевантна жінка веде активний спосіб життя

Mandy Sellars це не найщасливіша людина в житті. Вона є власником Proteus Syndrome, захворювання, яке викликає незвичайні черепа, кістки або зростання шкіри. Її ніжки 3 рази більше, ніж її тіло - 89 сантиметрів в окружності і більше 70 кілограмів ваги.
Але Менди не дискуровані ...
6059964
Коли вона народилася, ноги її вже незвичайно великі, а з року до року тільки продовжували рости, хоча тіло нормального розміру.

Не дивлячись на свою хворобу, Манди Селлари є дуже активною і творчою особою.

І тепер, коли вона загрожує ампутації обох кінцівок, вона стверджує, що вона готова прийняти її як нову форму її життя.

«З ногами, це буде легше для мене до сноуборду або рафта», «Модійські жарти».

Зараз 32-річному Селлари проводить компанію, намагаючись привернути увагу до цього незвичайного синдрому.

У травні 2006 року закінчилася повний огляд в клініці, де зустрілася інші носії цієї незвичайної хвороби. Я хотів знайти інших людей, які знаходяться в одному положенні, як мене і підтримувати їх.

В цілому, в світі є близько 120 осіб з цим невиліковним захворюванням.

Найвідомішим хворим був слон, Йосип Меррик. Про знаменитий британський у 1980 році режисер Девід Лінц навіть зробив фільм, який був номінований на Оскар восьмих номінаціях. Про людську гідність. На базі алкоголізованого тіла Йозефа Меррика, який був представлений у Королівській Лондонській лікарні. Його накладка приймала актора 12 годин на день кожного дня.