2015
Елевантна жінка веде активний спосіб життя
Mandy Sellars це не найщасливіша людина в житті. Вона є власником Proteus Syndrome, захворювання, яке викликає незвичайні черепа, кістки або зростання шкіри. Її ніжки 3 рази більше, ніж її тіло - 89 сантиметрів в окружності і більше 70 кілограмів ваги.
Але Менди не дискуровані ...
6059964
Коли вона народилася, ноги її вже незвичайно великі, а з року до року тільки продовжували рости, хоча тіло нормального розміру.
Не дивлячись на свою хворобу, Манди Селлари є дуже активною і творчою особою.
І тепер, коли вона загрожує ампутації обох кінцівок, вона стверджує, що вона готова прийняти її як нову форму її життя.
Р
«З ногами, це буде легше для мене до сноуборду або рафта», «Модійські жарти».
Зараз 32-річному Селлари проводить компанію, намагаючись привернути увагу до цього незвичайного синдрому.
У травні 2006 року закінчилася повний огляд в клініці, де зустрілася інші носії цієї незвичайної хвороби. Я хотів знайти інших людей, які знаходяться в одному положенні, як мене і підтримувати їх.
В цілому, в світі є близько 120 осіб з цим невиліковним захворюванням.
Найвідомішим хворим був слон, Йосип Меррик. Про знаменитий британський у 1980 році режисер Девід Лінц навіть зробив фільм, який був номінований на Оскар восьмих номінаціях. Про людську гідність. На базі алкоголізованого тіла Йозефа Меррика, який був представлений у Королівській Лондонській лікарні. Його накладка приймала актора 12 годин на день кожного дня.