1363
8 Signs a дівчина likes Ви
Чоловіки не люблять, коли жінки відхиляють їх. Немає нічого гірше, коли дівчина ваших снів відмовляється йти на дату з вами. Ви дійсно думав, що вам сподобалося. Очевидно, що ви не помітили або не помилилися знаками, які вона дала вам.
З точки зору чоловіка, жінки дуже evasive і неспроможні (який дуже плутаний) коли вони показують їх інтерес у чоловіка (навіть, якщо ви станете в нагоді з кишенями, повною кількістю грошей, вони зателефонують вам будь-яким чином). І так, жінки часто надсилають нам конфліктні повідомлення, оскільки вони не впевнені, що відбувається у своїх розумах.
Всі потреби чоловіка - це набір чітких жіночих натяків або ліктів, які скажуть, що жінка точно сподобається вам.
Чи є такі ознаки? Власне, так. Ось деякі ознаки, які жінка може запитати її.
1 Вона завжди намагається зловити очей.
Поки ви почали помітити свою присутність, де ви зазвичай «навіть»: пропустіть її в лобі на роботі; вона «ідентично» зустрічає вас; вона намагається бути ближче до вас в клубі.
З усіма цими діями вона намагається ви помітити її, і дає вам можливість прийняти свій крок першим. Проблема з цією жіночою стратегією полягає в тому, що для багатьох хлопців, це все зрозуміло, і вони пропускають на можливості, які знають, будуть інші можливості. Чоловіки прямі, але жінки не є. Тому, якщо наступний раз жінка починає отримувати в своєму шляху, знаю, що вона робить це для конкретної мети.
2 Вона робить все правильно, тому вона не зашкодить вас.
Багато людей говорять, що тіло не може лежати. У нас є набір невербальних сигналів, які люди використовують, коли вони цікавляться кимось. Ці ознаки є одночасно розширенням ірису очей, коли людина виглядає на об'єкті свого бажання, і закінчуючи більш очевидними - посмішка і дотик.
Ось кілька підказок, щоб подивитися на:
• Він перетворює ноги, ноги і плечі в напрямку.
• Коли мова йде про групу, вона майже завжди звертається до вас.
• вона грає з її волоссям.
• Вона неспокійно розтирає її ювелірні вироби (наприклад, сережка) або лука склянок.
• Я не збираю тебе, коли ти йдеш?
• За вами повторюється рухи (наприклад, якщо ви кладете руку на стіл, він відразу ж робить те ж саме).
• Вона посміхається на вас у звіті.
Якщо ви помітили деякі з цих ознак, ви можете бути впевнені, що ви надаєте зелений світло.
3-й маршрут ніколи не зайнятий.
Це найважливіше правило: якщо жінка зацікавлена в тому, що з вами вона буде безкоштовно від усіх її справ. Це означає, що вона дасть вам свою роботу номер телефону або адресу електронної пошти, вона швидко відповіла або зателефонує вам назад, і вона приймає вашу запрошення, щоб піти разом, і якщо вона дійсно має речі, заплановані на день, ви налаштовані, вона буде сказати щось схоже, "Ця субота я не можу, але наступна субота я безкоштовно, якщо ви не розумію."
«Я дуже зайнятий прямо зараз», або «Що я чекаю мій графік», або «Я просто зламав мій хлопець, тому я не хочу почати нові відносини прямо зараз». Навіть якщо вона зараз знайомства хтось, вона все одно спробує залишити можливість майбутнього контакту.
4-й прогулянку про вас.
Жінки, які цікавлять вас, хочуть дізнатися все про вас (так вона говорить про вас з друзями). Вона попросить вашої сім'ї, ваших оточень і ваших смаків в їжі, музики і кіно. Дуже часто буває, що вона робить список ваших інтересів для того, щоб імітувати ваші вподобання і не робити речі, які вам не подобається. Якщо ви божевільні про подорожі в гарячу повітряну куля, то раптом виходить, що вона любить її занадто.
5-ти Шей за допомогою Soil Probing.
«Сенсінг» є одним із способів, які жінки використовують для пошуку фінансової ситуації чоловіків. Це передбачає набір здавалося б звичайних питань, які мають багато сенсу за ними. Коли жінка зустрічає чоловіка, вона хоче піти на дату з, вона дізнається про те, куди він працює, де живе і чим володіє автомобіль, всі в рамках нормальної розмови. Якщо ви відповіли «право» інші ознаки уваги. Але якщо ви не живете до своїх «стандартів», то це кінець.
6- Вона намагається отримати в плани на майбутнє.
Зацікавлена дівчина завжди відкрита до будь-яких планів для майбутнього. По суті, вона скаже щось схоже, "Нехай це". Чи є ви чаша занадто? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли вона забуває цього шляху, обов'язково вона хоче, щоб запитати її.
7- вона завжди на спицях.
Якщо вона дійсно зацікавлена, вона буде дуже нервовою, особливо якщо ви не звертаєте увагу на неї. Звичайно, вона може бути сором'язливою особою, тому звертайте увагу на те, як вона поводиться з іншими людьми. Якщо вона нервова тільки у вашій присутності, то вона, швидше за все, чекає більш тісних відносин.
8- Яскравість інших жінок, які ви поговорите.
Зацікавлена жінка завжди буде дивитися її суперників, як hawk (і з кіготів випустили). Тому, якщо ви помітили цю поведінку на її складі, тільки тому що ви спілкуєтеся з іншими дівчатами, ви можете бути впевнені, що вона хоче бути більш ніж просто другом.
Час, щоб зробити свій рух.
Це основні і найбільш очевидні сигнали, які жінки надають, коли вони хочуть нормальні відносини з вами. Одна замітка: якщо ви помітили тільки один з вищевказаних сигналів, то це може бути недостатньо для визначення інтересу дівчини у вас (тобто багато жінок відкрито дружні з усіма).
Тим не менш, якщо ви помітили більшість цих сигналів, ви можете бути багато грошей, які ви можете викликати зараз і попросити її на дату.