Біла лева в домашніх умовах (8 фото)

Annelle Sneeman, a South African, has a біла лев.
Вона спить в одному ліжку з ним і скаржаться, що там не вистачає місця.
І він 8 місяців, що далі, вона не думає про це?

167359.

Незвичайний вихованець ім. Тимба з'явився в Аннелі раніше цього року. Аннел лікує лев, як вітчизняний кот, хоча він більш підходить до ролі собаки, враховуючи свою любов ходьба. На прогулянках Тимбу супроводжується собакою Дизель, ще одним вихованцем Анел.

Тепер Тімба 8 місяців, і левовий куб вже досить великий, але він все ще росте і росте - дорослий Тімба зважиться не менше 250 кілограмів, але Енгель не боїться.

"Офтен Тимба і Дизель не може поділитися диваном або моєю увагою", - коментує Анель. Коли Тимба виростає, Дизель напевно буде важко, але Тимба завжди слухає мене дуже добре і я не думаю, що він буде проблемою.

р.

Ентел взяв додому екзотичний вихованець не з бодром або здивувати друзів - вона дійсно хоче допомогти рідкісним тваринам вижити. Кілька років тому вона перетворила свою ферму в притулок для диких тварин – в різні часи на фермі жив хети, леви, леопарди та інші диких котів, які живуть в Африці. Жінки дуже прикріпили до кожної з її «густків» і в кінцевому підсумку вирішили мати предатор будинку.

Еннелл тепер має більше тварин, ніж люди вдома, але вона каже, що вона щаслива.

«У мене багато людей дивляться на мій спосіб життя, але я думаю, що я прекрасно нормальний», – розповідає Ентел. Як мінімум в моєму розумі все добре!

Джерело: www.all4pet.ru