Україна стала найкрасивішою дівчиною в світі

Габріла Довганич живе з матір'ю Надежда і улюбленою Йоркширською тер'ю Чарлі в звичайній Ужгородській квартирі. І ось найкрасивіша дівчина в світі в елітній школі. Батько маленької краси Олександр Суханов - відомий закарпатський велосипед і бізнесмен - живе окремо. Проте він запровадив Гаврию брати участь у перших в Україні, а потім у світовому конкурсі краси для дівчаток.

«Я не мав сумнівів, що мій Гобіка є найкрасивішою!» – розповідає Олександр Суханов. Так, без зцілення, проведеного на рейсі в Америку, і там 10 тис. доларів. І я пішов з нею!
Разом з нами, мій дикий син (від його першого шлюбу) 15-річний Саша влетів до Лас-Вегасу – він вирішив допомогти сестри виконувати танцювальний номер, який був названий «Сон» і був виконаний в національних українських традиціях.

У змаганнях взяли участь 450 дівчат у чотирьох вікових групах. У своїй категорії (7-9 років), Габріла була 76-а. Але я був першим!
«Я просто збираюся брати участь, щоб побачити», - розповідає Габріла. - І дівчата були всі красиві! Немає одного бою. Все, що я спілкувався з міні-Міс Болгарією - ми зрозуміли один одному без знання англійської мови. І з іншими я мав «запалювати» своїми руками, показати різні фігури. Я не чекав мене, щоб виграти. І тепер я так щасливий!

«Чи моя мама була більш щасливою, тому що вона поцікавила мене, коли я повернувся. Я сказав, що навіть якщо я не завоював, я все ще найкрасивіший, вона говорить.

З Лас-Вегаса Габріела приніс корону і стрічку з написом «Міні-Міс Шарм». Але дівчина не дала грошового призу, але вона була запрошена на конкурс краси «Міні Міс Азія», який відбудеться в Сінгапурі в грудні. Але Олександр Суханов каже, що вони малоймовірно йдуть - потрібно вчитися!