905
Як побороти сон або скільки не вистачає сну впливає на психіку?
Як ви знаєте, людина починає заспокоїти, коли в крові наноситься певний гармон. Я знаю, що це просто не дозволяти людині спати - такі тести були проведені, але щоб запобігти людині від бажання спати, тобто запобігти появі «погладжувати» гармоніки, хтось спробував? Якщо так, які зміни в психіці людини? У той час, хто вирішив зробити своє життя експериментом. Включаючи його у депривації сну. Який результат? Він більше не з нами. Не може стояти серце в ситуації, де серце не може відмовитися від здорової людини. Згадуємо його з хорошим словом, тому
Добре, не всі так як раз дарують дуб, досвід, ми знаємо. І серце не так сильно впливає на цю боротьбу.
Я собі не спати один раз на п'ять днів, я повинен терміново зробити одну роботу, інакше я б був вогонь другий день, я хотів, щоб спати смертельно, але міцна кава допомогли подолати сон.
На третій день з'явилася тільки невелика втома і візуальна натяг. До речі, втома потім проколиться, потім відступається, навіть відчувається як стрибок сили.
Наприкінці третього дня «візуальні ефекти» почали з'являтися, якщо можна назвати це, а точніше, просто незначні галюцинації і блискітки, на краю очей здавалося, що деякі речі були гниття, щось схоже «привид».
прозорі плями. Кольори навколишніх об'єктів стали більш насиченими і чорними і білими зображеннями на моніторі почали перетворювати колір. Я не хотів, щоб спати більше. У моїй голові почали створювати відчуття деякої нереальності того, що відбувається, іноді з'явилися моменти провалу уві сні, при цьому сниться, що я починав закохатися і в той же момент сам по сні і кинутися вгору. (як сниться про не сниться і не сниться ... brrr.) )
Що ще додати, кава була надмірною напою, але серце не відмовлялося, хоча іноді пауза між двома ударами порожнього м'яза тривала до 1,5-2 секунд. Але це сталося рідко і не довше 30-40 секунд. Після цього я не можу спати протягом декількох годин, ймовірно, кава все ще працювала. Але тільки одна пляшка адміралти і я ледве вдалося дістатися до ліжка.
Потім через 11 годин, я прокинувся. Не відчували втоми або наслідки.