Відреставрований в Абхазію, ми не будемо знову йти (відповімо на особистий досвід)

І як вони дивляться на відпочиваючих... Покажіть вам кілька речей, які я бачив своїми очима:

1,1 км Ми подаємо в кафе. Молодий абхазьян переходить, складає руки з ротантом у роті і шаутами: «Особливий апетит для всіх відпочиваючих». І він йде, і він не потребує нічого від відпочиваючих.

2,2 км На автобусі. Дуже гарна дівчина в передній частині сидіння. На АЗС два Абхазяни з найближчого автомобіля помітили її, виїхали, купили морозиво і обробляли її. Я не запитав на телефон або навіть ім'я. Я просто купив його і пішов з мого бізнесу. Я думаю, що це досить, хоча я можу дати багато більше прикладів.

Наші господині з нами повернулися гроші, коли вони вирішили залишити рано.

Вода була спекотна в усі часи, не було вмирання.

Це просто, автор, ви незадоволені житлом. Ми не повинні судити всіх Абхазія. Красива, горда і дружня країна. У нас багато веселощів, можливо, що ми приїжджаємо туди знову.

І лінії на митниці... Ну і я можу сказати, що є лінії тільки з російської сторони.

Абхазь допускається легко і швидко, вони виділяються таким же чином. Але російські митники обдурили ("Якщо ви спекотні, тут нічого не перетягувати". Дуже...

Газета