Озеро Маджоре: Сади Моє серце

Якщо ви подорожуєте на природі, ви бачили багато, але ваше серце все ще належить вам, я даю вам впевнений спосіб втратити його. У квітні зайдіть в аеропорт (краше погода була незламна), зробіть літак Мілану, а звідти можна доїхати до озера Maggiore в зручний спосіб. Коли ви бачите передгір’я Альп над прохолодними водами озера, ви дізнаєтеся значення спільної фрази «приховувати очі». І прямо, подивіться на всі очі: знаю край, де ваше серце буде потрібно залишитися.

Маджоре - це другий за величиною озеро в Італії, оточений Альпами і славиться своїми прибережними садами. Приватні старі вілли з розкішними парками, з яких не менше десятків, відкриті для громадськості з березня по жовтень. Краса садів робить досить міцне враження, що багато поколінь італійців, швейцарських і німців повернулися знову і знову, з дітьми і онуками, і не розглядали його перебільшенням для виклику садів «Гарденс Італії». У той же час росіяни ще не заклали регулярні маршрути, тому наші співвітчизники зустрічаються тут дуже рідко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Найкраще приїхати до цих частин хоча б за пару днів - так ви «пропонуєте дихання», щоб побачити кращі з відомих садів. Якщо ви перебуваєте в Ароні, задоволення буде завершено: невелике місто на березі озера не в варті називається «Гата Магіора», звідси зручно дістатися до всіх визначних пам'яток. Але я зізнаю, що я люблю його не для цього, але за свою багаторазову доведену здатність принести розслаблену посмішку до втомлених осіб моїх друзів з Росії. Ось вони зупиняють нервово-опаливні московські новини на мене, дивляться з щасливою дивовижністю і, нарешті, починають відпочивати. Я знаходжу важко сказати, що секрет є: місто приємно, але не можна назвати його «парадезом»; можливо, це настрій міста – завжди ніжний і затишний?

р.

У Ароні можна дозволити невеликим але продуктивним покупкам на головній торговій вулиці; полюбляючи по-новому повністю реконструйований променад, захоплюючи краєвиди озера і фортеці на іншому березі, а також човни і невеликі яхти, що ковзають через спокійні води озера; їсти смачну рибу в невеликих ресторанах, пити місцеве вино і навіть сидіти в чайному салоні, для чашки кави або чаю з тортами. Італійці, як правило, не діляться нашою залежністю, щоб поєднати десерти з напоями, тому такий салон хороший пошук для російської людини.

(ХХХ)

Під час дозвілля прогулянку по набережній, де ковальватори з усіх куточків привезли свої красиві жінки до набережної, ми підемо до піцеру. Якщо ви успішно скоригуєте на розклад човнів, ви можете побачити три з п'яти парків, які ви повинні побачити. Головне не запускати в типову цікавість італійської реальності, sciopero ( "Strike"): катери, непарно достатньо, є державними, а удари відбуваються практично на кожному місяці на всіх типах державного транспорту.

Для Росії все дивовижне. Цей острів належить до сімейства Борромео, древньої аристократичної династії. Будівництво палацу почалася в 1632 році, а робота, як звичайно, не була завершена запланованою датою, але тривала десятиліттями, в деяких частинах навіть протягом століть. На відміну від наших королівських палаців, відтворених, і тому в практично ідеальному стані і повністю мебльовані, королівські палаци Європи не завжди здатні сліпитися з розкішю меблювання: навіть Versailles відлягали наші тури з порожніми залами. Так, палац Борромео - це приємний виняток до європейських правил: він знаходиться в відмінному стані, і навіть іноді занурюється, хоча житлова частина його, звичайно, не можна побачити.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное