Татуювання, Lena Katina і Julia.

1999 – утворення дуету «Тату».

Вересень 2000 - Перший Тату, дебютував на радіо. Пісня вперше відбулася в плейлистах і потрапив у паради радіостанцій «Російське радіо», «Динамо», «HIT-FM», «Європа +» протягом декількох місяців. В цілому, єдиний «Я пішов з розуму» повітав понад 10 тисяч разів на національно-регіональні радіостанції, і ця фігура постійно зростає, оскільки «Я пішов з розуму» ще одна з найбільш поворотних пісень на російському радіо.
Жовтень 2000 - відео Тату "Я божевільний" був випущений на MTV Russia. За один тиждень скринінгів кліп вперше відбувся в міжнародному хіт-параді «20 найперших» і в російському топі «Російський Ten» на MTV Russia. Затиск був у категорії обертання «А» (35 вражень на тиждень) за місяць і половину, після чого він був у обертанні «Б» (24 скринінги на тиждень) ще на три місяці, зберігаючи перше місце в графіках протягом усього цього часу. Кличка була також в обертанні на Національному музичному каналі «Muz-TV» в категорії «B» (20 показів на тиждень) протягом трьох місяців.

2000 рік – дебютний міні-альбом дуету «Тату» з піснею «Я вийшов божевільним». Єдиний проданий офіційному обігу 50 000 примірників, що дозволяє зробити висновок, що піратські копії перевищують 200 000 примірників.

Травень 2001 - повітря на радіо і МВТ-Росія є другим синглом дуету «Татуту» «Ми не зловимо». Ситуація з радіо і телебачення транслює пісню «Ми не будемо ловити» була такою ж, як і у випадку пісні «Я вийшов божевільний».
16 травня 2001 року - дует "Тату" підписує договір з Універсальною музикою Росія - російський відділ світового лідера в шоу-бізнес-компанії Універсальний!

21 травня 2001 р. - компанія "Універсальна музика Росія" випустила дебютний альбом дуету "Тату" "200 на лічильникі". У перші два місяці продажу альбом продано 500 000 примірників (більше 2 млн піратських дисків і касетів). У 2001 році альбом продано понад 8 000 юридичних примірників (близько 4 млн піратських копій).

Серпень 2001. Тату записали хоруси пісень «Я пішов божевільним» і «Ми не будемо ловити» англійською для західних офісів Універсальної музичної групи.

Вересень 2001 - на радіо випущено новий однодует "Тату" "Халф за годину". Пісня була в гарячому обертанні (30-35 разів на тиждень) на російському радіо, Динаміт, Європа +, Радіо любов, РДВ, ХІТ-FM, Танго. Пісня отримала понад 3 500 трансляцій на обласних і національних російських радіостанціях.

Вересень 2001 - на російській телебаченні дебютує відео для пісні "Халф годину".

Під час осені 2001 року і зими 2001-2002, відео Півдня година не залишали графіки МВВС Росії і МЗ TV. У кліпі було понад 3000 проходжень на російських телеканалах.

Вересень 2001 - відеокліп дуету "Тату" "Я пішов з розуму" був визнаний кращим відео року за результатами голосування глядачів МВТ РФ!

Р

Жовтень 2001 - Пісня "Я божевільний" доповнює національні радіокарти Східної Європи!

Листопад 2001 – Словаччина, Чехія, Болгарія та Польща дебютний сингл “Ми не зловимо”.

Листопад 2001 - дуетний альбом "200 на лічильникі" вийшов у Східній Європі.

Грудень 2001 р. – Російсько-мовна версія (!) альбому duo “Tatu” “200 на лічильник” займає перше місце в графіках продажів Чехії, Словаччини та Болгарії!

Протягом 2001 року Тату проходив десятки міст, надаючи в цілому понад 150 концертів Росії, Німеччини, Болгарії, Словаччини.

Січень 2002 - альбом "200 на контролі" duo "Тату" був визнаний російською філікою IFPI (Міжнародна асоціація виробників фонограм) як найкращий випускний альбом року!

18 лютого 2002 - Business Week публікується з фотографією солістів дуету Тату разом з президентом MTV Networks Bill Rhody!

Лютий 2002 - Універсальна музика Росія випускає розширену редакцію альбому "200 на контролі" duo "Тату" в новому дизайні з новим треком "Клоун". Пісня "Клоуни" активно подається на "Російському радіо", "Динамо FM", "Хіт - FM" і "Європа +".

Березень 2002 - редакція альбому "200 на лічильникі" в перший тиждень продажу зламала всі записи: 60 000 юридичних копій продаються!

На даний момент продаж дуетного альбому "Тату" "200 на лічильникі" близько 1,100,000 копій!

На початку березня дует Тату пройшов промо-тур до Німеччини. І це просто початок історії! Ведучий тур по всьому світу, нові пісні, нові кліпи, нові альбоми.

У березні-квітні Тату проходив Чехія та Ізраїль.

Склад групи:

Лена Катіна народилася 4 жовтня 1984 року, навчалася в 11 класі звичайної московської середньої школи.

Юлія Волкова народилася 20 лютого 1985 року. Після 9-го класу вона вступила в Державну музичну школу поп- Jazz Art на кафедрі Поп-Сінг.

У дитячій групі «Непристойна», з якої Юля була виставлена за «невигідну поведінку та корупцію команди».
На аудиті, проведеному в студії Mosfilm, дівчата зібралися разом із 500-ма іншими заявниками, де самостійно відібрані учасники проекту.

Для зйомок відео для пісні «Я вийшов божевільний» Лена мала втратити майже 10 кілограмів, а Юлія зробила коротку стрижку і фарбувала її волосся чорною. U Lena є Blankeria собака породи Chow Chow Chow.
Дівчата не мають домашніх комп'ютерів, тому вони можуть переглядати сайт тільки в офісі виробничої компанії, але вони не вводять в листування з відвідувачами на сайти і не спілкуються в чат-зали.

7616654р.