7 Ефективні способи боротьби

Уявіть, наскільки успішним ви будете, якщо ви не злилися. Здається, що все просто: вони окреслювали мету, планували свої дії детально, і вперед – підкорити вершини світу. Проте кожен з нас стикається з неспроможним ворогом – власної ліньності.

У пошуках методів боротьби з лізією, я прокинувся через достатню літературу. Більшість статей дуже громіздкі і нудні, одне читання з них - подяка за лідачу. Я скомпільував свій список найефективніших і реально працюючих способів боротьби з лазією. Доведемо всі теоретичні питання і отримайте точку.

Як боротися з лізією?

1,1 км Щоб зупинитися, ви повинні зробити нічого.
Я серйозний. Стійка в середині кімнати і не робимо нічого, абсолютно нічого: не їсти, не пити, не читати, не лежати, не слухайте музику, не думаючи. У п'ятнадцять хвилин ви обов'язково отримаєте роботу.

2,2 км П'ять хвилин.
Заробляючи себе працювати протягом п'яти хвилин набагато простіше, ніж отримувати роботу, знаючи, що ви повинні працювати щодня. П'ять хвилин може призвести до будь-якого, і в той же час достатньо, щоб розпочати роботу. Ви не можете зупинитися.

3. У Розірвати великі випадки окремо.
Взявши велику задачу просто неможливо. Переверніть його на невеликі шматочки і робіть це в свою чергу – це набагато простіше.

4. У Відправити!
Що робити? Їжа, миття посуду, перейдіть в магазин, перевірте пошту, див. новини, читайте новини... Це зрозуміло, що все це відволікає від основних завдань і може бути виконано лише у вільний час.

5. Умань Робота вранці.
Люди діляться на «велики» і «кільки» (Я сова). Сови, як правило, мереживні всі дні, винахідливих безкінечних витівок, і вони тільки сидять для бізнесу ввечері. Доброго дня.

6. Жнівень Поверніть себе.
Будь-яка робота повинна бути винагороджена, тому корисно заохочувати себе вчасно. До участі в роботі - пити чашку кави з улюбленим печивом, погуляти або просто відпочити протягом 5 хвилин. Це гарне місце.

7. Про нас Не відкладайтесь до завтрашнього дня.
Завтра - найважчий день тижня, оскільки ми постійно відкладаємо речі до завтрашнього дня. Якщо ви хочете розпочати своє життя новими, зробіть це прямо зараз - до завтрашнього дня буде якийсь дуже низький випадок або ви просто зможете змінити свій розум. Навіть якщо це занадто пізно, починайте сьогодні – це легше закінчити, ніж почати новий.

Я сподіваюся, що моя стаття допомогла вам трохи.