Як вам подобається робота? (9 зображень)

Підбір цікавих робіт, і ви хотіли б поселитися на будь-який з них?

Драйвер-фотооператор велосипедів Google Maps, гоночний велосипед, приймає фотографії, а також отримує гроші

Очищувач на острові рай.
Бен Сотел був обраний від 35,000 претендентів. На півріччі він буде служити джентом на острові Гамільтон з зарплатою $110,000 і жити в віллі біля моря.

Бен Сотел був обраний від 35,000 претендентів. На півріччі він буде служити джентом на острові Гамільтон з зарплатою $110,000 і жити в віллі біля моря. Ім'я
Бен Сотел був обраний від 35,000 претендентів. Він послужить півріччю на острові Гамільтон з зарплатою $110,000 і живою в віллі біля моря.
Елітний тестер постільної білизни.
Roisin Madigan, 22, отримує $1,000 для сну на ліжках Савоір Ліжко, компанія, яка робить ліжка для розкішних готелів. Вона описує її почуття про ліжка на своєму блозі. Без чоловіка не завершується ліжко.

Р

Roisin Madigan, 22, отримує $1,000 для сну на ліжках Савоір Ліжко, компанія, яка робить ліжка для розкішних готелів. Вона описує її почуття про ліжка на своєму блозі. Без чоловіка, тест на ліжко не завершено.
Roisin Madigan, 22, отримує $1,000 для сну на ліжках Савоір Ліжко, компанія, яка робить ліжка для розкішних готелів. Вона описує її почуття про ліжка на своєму блозі. Без чоловіка не завершується ліжко.
Тестувальник водопровідної труби для пам'яток
Tommy Lynch тестує водяні труби для поїздок, в рік він подорожував практично в усьому світі: Мексика, Кіпр, Єгипет, Домініканська Республіка, його робота полягає в тому, щоб їздити труби і розповісти про свої почуття. Comrade надає додатковий валізований валізатор з ним, тому що я думаю, що отвори на його вазі з'являються регулярно.

Tommy Lynch тестує водяні труби для поїздок, в рік він подорожував практично в усьому світі: Мексика, Кіпр, Єгипет, Домініканська Республіка, його робота полягає в тому, щоб їздити труби і розповісти про свої почуття. Comrade надає додатковий валізований валізатор, оскільки я думаю, що отвори на асах з'являються регулярно. title="Тест водяних труб для атракціонів"
Tommy Lynch тестує водяні труби для поїздок, в рік він подорожував практично в усьому світі: Мексика, Кіпр, Єгипет, Домініканська Республіка, його робота полягає в тому, щоб їздити труби і розповісти про свої почуття. Comrade надає додатковий валізований валізатор, тому що я думаю, що отвори на асах з'являються регулярно.
Професійний тестувальник протезів
Де б ви отримали роботу, як це ...

Де отримати роботу, як це ...» title="Професійний тестер Prostitutes
Де можна знайти таке місце?
Вино тестер і блогер.
Він п'є вино і пишу про свої почуття... він оплачується $ 10 000 на місяць.

Хлопець напої вино і пишу про свої почуття... він оплачується $10,000 на місяць. title=Вибір та блогер.
Він оплачував $10,000 на місяць.
Цукерки тестери
Школа Гаррі Вілше перемогла конкурс цукеркових заводів і стала головним тестером в цукерках, він смакує цукерки з секретними рецептами і розповідає, що йому сподобалося і що він не хотів. Він гона жирний від prom.

Школа Гаррі Вілше перемогла конкурс цукеркових заводів і стала головним тестером в цукерках, він смакує цукерки з секретними рецептами і розповідає, що йому сподобалося і що він не хотів. Я, ймовірно, отримую жир за випуском. Ім'я Тест цукерок
Школа Гаррі Вілше перемогла конкурс цукеркових заводів і стала головним тестером в цукерках, він смакує цукерки з секретними рецептами і розповідає, що йому сподобалося і що він не хотів. Я думаю, що він буде жирним шляхом.
Кондом тестер
Австралійський кондомний завод провів акцію, зробляв 200 презервативів до підлітків і попросили їх перевірити їх, результати просили звітувати компанії. Цікаво, скільки населення Австралії виросло.

Австралійський кондомний завод провів акцію, зробляв 200 презервативів до підлітків і попросили їх перевірити їх, результати просили звітувати компанії. Цікаво, скільки було рванно, а скільки населення Австралії виросло. title="Кондом Тест"
Австралійський кондомний завод провів акцію, зробляв 200 презервативів до підлітків і попросили їх перевірити їх, результати просили звітувати компанії. Цікаво, скільки населення Австралії виросло.
Тестер світ Warcraft
Хтось грає Warcraft в будь-який день, і хтось тестує його і, очевидно, не завадить свою роботу.

Хтось захопився в Warcraft, і хтось тестує його і, очевидно, капелюхує свою роботу.
Хтось був відданий в Warcraft в день, і хтось тестує його і, очевидно, капелюхує свою роботу. >> Джерело: рибальська сітка