715
Головна Рецепти для застуди і фари
Я дуже зайнята людина і це чудова розкіш для мене, щоб бути хворими. Кожна нормальна людина в одному або іншому схильна до застудних захворювань (ангіна, грипу, гострих респіраторних інфекцій тощо). Ось деякі прості способи відновлення швидко...
Чай малини:
Для мене найефективніший спосіб... На ніч в дуже спекотний чай покласти 2-3 ст. ложки малинового варення, добре загортають в теплому ковдрі, готують кілька наборів змінного білизни ... З ранку після такої лазні я гарантію, якщо не завершити відновлення, то поліпшення здоров'я.
Стептокід:
Якщо горло болить (з ангіною, кашлем, хворобою і т.д.) вона допомагає смоктати стрептокід дуже добре (таблетки досить поширені і недорогі) ... набагато ефективніше, ніж різні іноземні льодяники.
головний біль:
Якщо десь на дорозі у вас є головний біль і немає медикаментів на руці - найпростіший спосіб знімати мігрені - для масажу вуха. Може бути цей метод є менш ефективним, ніж хороші препарати, але він доступний всім і завжди.
Чайні пакети:
Дуже добре відновити бачення і видалити одноразові пакети для очей. Так само після пиття чаю покласти мішки на закриті очі і лежати на 10 хвилин. Поліпшення зору.
Сонце:
На мій погляд, найкращий спосіб позбутися від денний сонливість просто взяти, розслабитися, закривати очі, досить добре, якщо ви лежите і намагайтеся закохатися не менше 10 хвилин ... після того, як ви відчуваєте набагато більш життєрадісно. Добре, якщо ви не впораєтеся в сорочку на всіх, то ... вибити себе на носі з індексним пальцем, це також допомагає.
Ось лише кілька способів, які можуть заощадити час і швидко покращувати здоров’я.