645
Тиждень в житті жіночого шлунку.
Понеділок. Ранок.
Добре, добре. Я вдягнув, пішов з дому і пішов на роботу. Хто має сніданок?
Де мій каша?! Так, приїжджайте, дим знову! Я твій культурний зараз! Хто! Поганий, huh? Ні курити на порожньому шлунку. Що відбувається на всіх?
День. У суботу вона думала, що вона мала целюліт і з понеділка ми були на дієті. Шити! Хтось запитав мене на всіх? Ну, ні, я не чума, я не буду експериментувати, як це! Включає середнє буріння. О, ні, красиві, покласти свій кефір, ви знаєте, де! Ми інтенсифікуємо бублінг, додаємо звукові ефекти, готуємо до демонстраційних кулбіт.
Вечір. Я хочу їсти !!! Я хочу їсти! Подаруйте мені їжу! Я вимагаю свинячий шип !!! ЗДОРОВ'Я!!!
Ніч. Не пропустіть! Не заповнювати, ти ідіот, я голодний. Я голодний, ви знаєте? Не хвилюйтеся про харчування. Я хочу. Зайдіть його. Приїжджайте на, yeah, спробуйте спати! Зі сметаною! й
Вівторок. Ранок. Зберігати мене, чт? Я не кашу знову, я? Я не знайшов нічого! Я зустрілася! Все ніч я був ревнощом живця Наталії Крачковської.
День. Я виходжу з енергії, я відправляю імпульси до мого мозку, мій мозок посилює мої імпульси, і ніхто не повернувся назад від мого дупа. Що ми робимо? Кефір знову. Я не люблю кефір!!!
Вечір. Мисливець останньої міцності - не звертайте увагу на мене, ви приступили!
Ніч. А ще смачно, якщо обсмажити молоду картоплю на вершковому маслі, з скоринкою золотого і сметани, або тут, гриби. Це смачно варити...Бурл!
Середа. Ранок.
На землі виростає маленький салат, але такий руббський виростає на землі! Я почав забути смак кашу - щось ніжне, тепле, охоплюючи бу-урл!
День. Я! Кефарик! Кефарик! Я хочу більше, не візьміть його. Більше кефіру!
Вечір. Немає нічого лівого з мене - органи малого тазу розводять за мною. Я соромлюся, я соромлюся! Я ледь засвоюв два редиски, я втратив кваліфікацію.
Ніч. Коли я був у батьківському будинку, я мав суп на вечерю кожен день. І салат. І другий з м'ясною гарнірою - мене і шлунок Дад в два голоси зволожують задоволення! Що ви зробили з власним життям?
Четвер. Ранок.
Як мінімум це не так! Я шкода, дарлінг, це мене мимоволі - добре, це океї, я порожній, так що я захворюсь і даваю ... Де отримав салат? Де салат? Незаконний!
День. Гей, кефір! Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я.
Вечір. Я розмовлявся з кишечником - вони також всі в шоку, кажуть, що запаси виходять. Не можна просто прийняти останнє. О, о, дивитися! Такі великі сливи - і всім мені! О, людина, я збираю!
Ніч. Ці припливні сливи - Фсе не закінчує співати їх, катування всіх! й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
П'ятниця. Рано вранці.
Ми сидимо у ванній кімнаті, видаляючи сливи.
Ранок. Це божевільний! Я отримав йогурт! Чи змінилися сливи?! Детальніше
Я хочу, щоб я мав картопля на обід! Курка!
Обід. Кефір.
А країна щедро дала вам шлунково-кишковий сік!
Вечір. В ресторані з хлопцем та запахом іншої людини. Проживання Приходьте!
Замовляйте собі щось! Ми не їсти всі тижні... Завітайте! Він сказав, що вона втратила багато ваги! Що вона повинна їсти! Що вона виглядає чудово! Ну? О, хороший хлопчик! О, людина !!! Про нас Про нас Я збираюся їсти зараз!
Вечору. Добре, burly ... something в мене є ... Що ми отримали?
Гриби і це ic! Мартіні Боо-Бурлл Ог води! Повага! Це так добре, брати! «Пошук, печінка, сса під контролем!» й
Ніч. Гарбі, гриби! Водка, добра! Картопля! Богдамн, Іхтіандр! Скільки хороших немає!
О, приїжджайте! Ми на дієті.