2017
Смачні пейзажі
Ви любите наші продукти харчування? Особисто, вона мене хвора. Добре, це абсолютний рефлекс. Так, я не можу пам'ятати щось схоже, що, після чого я хотів би спробувати будь-який рекламний продукт. В цілому західні аналоги теж не завжди сяють фантастики і вишуканості. Але є деякі приємні винятки. Наприклад, англійський фотограф Carl Warner. Харчова промисловість буквально розриває її. І є причина. Унікальний чоловік. «У рядку сини укусів» – говорить Карл, а означевидство створює ще один шедевр разом з дизайнером їжі, допомагаючи йому в оптимальному підборі виробів. Наприклад, є докладна копія Лондона. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І є деякі футуристичні роботи. Я не знаю, що вони надихнули. Як він спілкувався з духом Дали. Різноманітність форм і бульйонів кольорів. Тут багато побачити.
Ці гори, наприклад, створили майстер хліба.
І тут до хліба додано брокколі - і отримав дуже живо і вдихаючи ландшафт.
1027751609722403644
З вищезазначеної копії Лондона.
src="bashny.net/uploads/images/00/00/03/2012/11/06/58a133.jpg" alt=" />
Ну, що автор означав, що він напевно тільки знає. (Якщо ми знаємо всі)
326912
І у висновку експозиція - пара пейзажів шини і ковбас різних сортів.
До речі, я досить поділився почуттям рекламодавців, які замовляють послуги Маестро. Він здивний. З повагою
Ці гори, наприклад, створили майстер хліба.
І тут до хліба додано брокколі - і отримав дуже живо і вдихаючи ландшафт.
1027751609722403644
З вищезазначеної копії Лондона.
src="bashny.net/uploads/images/00/00/03/2012/11/06/58a133.jpg" alt=" />
Ну, що автор означав, що він напевно тільки знає. (Якщо ми знаємо всі)
326912
І у висновку експозиція - пара пейзажів шини і ковбас різних сортів.
До речі, я досить поділився почуттям рекламодавців, які замовляють послуги Маестро. Він здивний. З повагою