731
"Spider-Man" - цікавий квест (6 фото)
[Всім відомо, що в неділю, 2 серпня французька Аліна Роберта, відома як Людина-павук, була приваблена однією з веж Московського міського комплексу до висоти 242 метрів.] У зв'язку з проблемами з отриманням дозволу від органів міської влади було перенесено.
Ці ФОТОГРАФІКАЦІЯ
Навігація
Вчора, 04.09.2007, сходження відбулося. Це те, що медіа написано про це.
RIA "Новости" повідомляє: «Схід має статус унікального з тієї причини, що фасад хмарочосу абсолютно гладкий, на ньому немає «лідів». Для того, щоб зробити скелелазіння можливе, експерти монтують тимчасову систему безпеки на фасаді, яка одночасно стане перешкодою для альпінізму, організаторами заходу.
На фото нижче, все здається невірним. Гладкий фасад і не веде.
Але це на перший погляд. «Москва місто» може підкорити навіть школяреві.
Експо
У вівторок ввечері французький альпініст Alain Роберт зумів піднятися на Федеративну вежу за півгодини. Згідно незалежних аналітиків, сходинки, побудованих на стіні хмарочосу спеціально для французьких сходження, значно полегшило його подвиг.
Я запитав перед презентацією охоронця: «Чому буде йти? й
охоронець відповідає, «Звідти,» та точки на велику вежу, яка є східним.
«Чому? Я запитаю. Чи не існує другого? ?
"Що це вище, - охоронець відповідей.
«Чому не прийшов день до?»
Сходи не були завершені .
Ці ФОТОГРАФІКАЦІЯ
Навігація
Вчора, 04.09.2007, сходження відбулося. Це те, що медіа написано про це.
RIA "Новости" повідомляє: «Схід має статус унікального з тієї причини, що фасад хмарочосу абсолютно гладкий, на ньому немає «лідів». Для того, щоб зробити скелелазіння можливе, експерти монтують тимчасову систему безпеки на фасаді, яка одночасно стане перешкодою для альпінізму, організаторами заходу.
На фото нижче, все здається невірним. Гладкий фасад і не веде.
Але це на перший погляд. «Москва місто» може підкорити навіть школяреві.
Експо
У вівторок ввечері французький альпініст Alain Роберт зумів піднятися на Федеративну вежу за півгодини. Згідно незалежних аналітиків, сходинки, побудованих на стіні хмарочосу спеціально для французьких сходження, значно полегшило його подвиг.
Я запитав перед презентацією охоронця: «Чому буде йти? й
охоронець відповідає, «Звідти,» та точки на велику вежу, яка є східним.
«Чому? Я запитаю. Чи не існує другого? ?
"Що це вище, - охоронець відповідей.
«Чому не прийшов день до?»
Сходи не були завершені .