Жінка, мозок і ХІМ

Жінки: Господи, він пішов, він пішов! (Криття)
Brain: Більше позитиву, більше...
Жінка: Що ще краще? Упаковка речей, bastard ...
Братина: Не плаче, посмішка... Мислитий посмішка... І не хвилюйте руки, як млин!
Жінка: Бастард, вафельні пакети ... Пристойний чоловік, залишаючи, приймає тільки шкарпетки і нижню білизну, і цей bastard також викладає маяки. (Криття)
Братина: Посмішка!
Жінка: Чому б не кинути себе?
Brain: Фолі!
Жінка: Чи повинен я коліна перед ним?
Brain: Фолі!
Жінка: Як про нього?
Брайн: Що таке?
Жінка: Ну... Гладка на голові?
Братина:?
Жінка: Потім годувати його, поганий, з відваром. Це двомісячний розтяг. Може бути, він буде використовуватися для нього.
Братина: Ви злочинець після всіх ... Що робити, якщо ви не можете розраховувати?
Жінки: Я даю вам кращий постріл і я даю вам один!

Brain: Я не в цьому сенсі... Ви збираєтеся вбити мене, і це стаття!
Жінка: Що, скажеш мені, так як ви так розумні?
Братина: Посмішка!!! Детальніше...
Жінка: Добре, що це позитив? Я просто не залишаюсь тут!
Братина: Посмішка! Не одна, але безкоштовна жінка.
Жінка: Чому б я був так безкоштовно?
Братина: Посмішка! Найкращий подарунок!
Жінка: Чому? (Шрифти)
Братина: Тоді! Ви дізнаєтеся бразильців - ви завжди мріяли про перегляд телевізійних шоу без перекладу. У колі гри на барабанах ви будете зареєструватися - з силою!
Жінка: Немає часу...
Ви будете керувати своїми фінансами самостійно без будь-яких припливних покупок американських ловунів і вічних ремонтах мертвого автомобіля!
Жінка: Я буду купити хутро пальто і сандалі ... добре, ті ... з бантом ... (Діринг сліз)
Братина: З тим, що хлопець з юридичного відділу піти на вечерю - він дивився на вас, як це.
Жінка: (Посмішки) Зайдіть до ресторану, він вже пропонує. Я зносу шуби, сандалі з бантом ... (Смішки таємничо)
Братина: Немає готування до будь-якого або миття ...
Жінка: Просто манікюр, педикюр, маска, масаж! (Посмішки з щастям) Я поїду на екскурсію до Відня... (Мрія)
Ви не бачили позитиву.
Жінка: О, Я живу! (Smiles victorious) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Який?
Жінка: Він на колінах з валізом, поціновуючи коліна!
Братина: Хто?
Жінка: Ну, не вафель! Він сказав, що він ніколи не знайде когось, як мені. Ковані мене ... Він хоче залишитися!
Братина: О!
Жінка: Що про вільну жінку? (Криття) Що про барабанне коло? Пальто, ті сандалі з бантом? (Sobbing) Вася з юридичного відділу? Вечеря в ресторані та Відні?
Brain: Більше позитиву, більше...