Сибірський мачо

MACHO TRUMPS: Ви визнаєте його!

Це зазвичай думка, що macho є плечовий латинський тип, часто має проблеми з поліцією. Macho flaunt триденні брісті, випускають чорні локони на плечі і ходити цілий рік круглий з муфтою.

Не заспокоїти себе. Махо тут! Ви не повинні народитися в Колумбії або Парагваї. Сибірська земля дуже продуктивна для хлопців цього типу. У нас є блондин, червоний і радикально приварений, але абсолютно реальний мачо. Всі види речей. Одягнена Жінка Голий чоловік І все ж ви завжди зможете впізнати його, коли ви зустрінете його - класний сибірський мачо.

Головне, що об’єднує Мачо з Сао Пауло і Біжск – це захоплююча харизма. Він завжди впевнений. Він ніколи не дрочить або щітки. Крім того, локальні мачохи не сподобаються і не rush навіть більш виражені, ніж їхні гарячі Бразильські аналоги.

Махо знає, що він буде чекати і не почати без нього. Махо мовчить. Не менше він піклується про те, що інші думають про нього.

Він приносить життя всіх снів чоловіків. Ті, які настільки багаті свідомістю молодих чоловіків в статевих губах. Махо, звичайно, не криється, не відображає значення життя, не впаде в любов або скаргу. Але він змінює жінок, таких як рукавички, похилого віку бере участь в будь-якій боротьбі і пригнічує правила ступеню придуманих для чоловіків hen-heels.

Магія Мачо: Не можна протистояти

Стійка магія непросто. Іноді неможливо. У мене є друг, від якого знаменита харизма надходить в відчутну хвилю. Один день, на корпоративі, танцював повільний танець з колегою з двома дітьми та бездоганною репутацією. Після того, як партія, вона залишилася без нього. Повернувшись додому вранці, не пояснюючи нічого до сім'ї, вона запакувала її сумки і сіла на двері, чекаючи його на виклик. Вона не буде сором'язлива, щоб дати її старе життя, але щасливо, macho не викликав її назад. Він забув про бідну річ з першими променями світанку, і вона прийшла до своїх почуттів протягом декількох років.

Хабітат: на будь-яку дорогу, на боці будь-якого

Мачо Сибірн воліє звичаї з великою кількістю інших чоловіків і можливістю продемонструвати силу духу і сили м'язів. Він знає, що він буде виграти конкурс і хоче насолоджуватися смаком перемоги більше і більше. В цілому, наші прохолодні хлопці виділяються непрохідним сибірським здоров'ям і серйозністю занять. Вони не псуються тропічним кліматом і нескінченним літом, вони не слухаються дівчатам, що сидять на пляжі, вони принаймні йдуть в тайгу в пошуках глухих і кальмарів. Політ на гірських річках. Вони не соромляться від льодової риболовлі. Велику концентрацію героїв на гірськолижних курортах, на «чорному», звичайно, доріжок. Влітку, якщо ви бачите косутер, що розсіює поверхню водойми Обер, ви можете бути впевнені - він водій.

Перша зустріч з мамою зустрічається в дитинстві. У третьому класі я пам'ятаю зараз, я любила студента старшої школи, Максим, який почав ходити і курити одночасно. Він не сказав про те, що він не сказав, що слово «книжка». Зображення не дозволяло йому знизити себе в домашньому виконанні. Протягом дня він боровся захоплено, завойовує нові території. Але є щось абсолютно домінантно про Максима. Він зробив мене зітхнути, рум'яна і дав йому записувати. Я навіть один раз вирішив поставити любов нотатку в брудній долоні. «Що таке?» попросила Максима, після читання заповітної сповідності. Я не знайшов нічого сказати, але я не можу зупинити його довго.

Час не дав мені імунітет до поганих хлопців. І в перший раз в моєму житті я впав голову над підборами в любові не з іншого, ніж класичний страшний супермачо, хоча літня бухгалтерка Марина Івановна попереджала мене: «Покинути, дитина, від нього». Він сказав мені в чесний напівхіспер, «Дабі, ви повинні знати, скільки жінок я руйнував. . . "

Ми, немовно, він не зіпсував так незрівняно, але явно не прикрасив. Ег, супермачо ...

Як впоратися: посміхання і провітрювання

Ви пощастите, якщо ви можете керувати серцем. А коли ви познайомитеся з мачо, ви можете посміхатися і пройти.

Якщо Махо виявилося, щоб бути вашим колегою, можна припустити, що рано чи пізно він зацікавить вас. Якщо ви не готові до affair з цим типом, і він показує агресивний інтерес до вас, залишається одне - стати другом. Не можна відхилити його - він сприймати це як гра опору і посилить напляск.

Мачо не практикує повагу дівчатам. Таким чином, перекриття мусульства в дружні рейки вимагає наявності духу і хліба світогляду. Під час зустрічі, попередивши, що ви не почуєте своїх правових компліментів, а у відповідь, будь ласка, зацікавите здоров'я самого мачо, його господаря, друзів і собак. Поставити його про автомобіль, про якість схилів Шереге, уточнити, це правда, що Honda має прохолодну підвіску? Якщо ви робите, переконайтеся, що Beckham є клоуном і Zidane є людиною. Дивись його в око, посміхатися реально. З`ясуйте, де цей хлопець має кнопку. І скоро ви знайдете, що надчоловіча песька ложка пішла, і ви отримали хороший бутони.

5 Причини Чому ви будете розірвати з macho

1 Мачо, як правило, розбиває легко. Все, навіть гроші. В основному тому, що все легко для нього, включаючи вашу любов.

2 Махо не витрачає час на дозвілля, відвідавши родичів. Він є прихильником чоловічого розваги: від полювання та риболовлі до гойдалки та кошеня. Ви думаєте, що він потребує вашої компанії?

3 хв Пам'ятайте, що ваша голова перетворилася, коли ви побачили його? Мачо не просто бажаний для вас. Війна проти жінок світу займе багато часу і зусиль. І здоров'я.

4 Махо одягає жіночу красуню багато замовлень над внутрішнім. Тому, якщо є зовнішні недосконалості, обов'язково - він буде вказувати вас до них і буде робити це регулярно.

5 хв Вам доведеться забути багато слів і виразів, таких як «Я хочу», «Я не хочу», «Я думаю, що!» Так як мачо не можна почути їх.