Бабуся обмінялася дружиною на стару господиню

Вони зустрілися в Міському палаці культури. Євген помітив Неллі під час концерту на честь 60-річчя Перемоги. У першій групі з’явилась передня група з інвалідністю другої групи (понад кілька років тому вона впала під тролейбусом, було важко потрійне руйнування), літня жінка переїхала з палицею. Галантія Кавалер двічі захотіла підтримувати її, але вона відмовилася і погодилася тільки на третій раз.

Так починав свої романтичні стосунки, а в липні чоловік перейшов на життя з коханим. Дружина Женя Анріетта не тільки тому, що її чоловік залишив її. Жінка зможе зрозуміти вірні, якщо він пішов на молоду господиню, але ось суперник шість років старше. Що таке любов? Але закохані щасливі і вірять, що в своїх попередніх шлюбах не було почуттів.

Неллі друзі з чоловіком з старшої школи. Війна відокремила їх, але дівчина писала листи до неї. Тільки вони не знаходилися там, бо сестра Конлі приховала їх у няні. Як тільки молодий чоловік знайшов їх, він відразу пішов в пошуку коханого. Я з радістю бачу його, але бути чесним, я не любила Миколая. Він знав це, але побачив його, щоб піти в Уфа з ним, кажучи, ви звикнете до нього, можливо, ви будете любити його. Я пішов, згадує Гаврилова.

Молодих, які тільки підписалися в реєстрі. Спочатку вони мешкали в маленькому приміщенні батька, а потім переїхали до колишнього священика стабільно. Миколаї працював на заводі і постійно їхали на ділові поїздки, щоб забезпечити сім'ю, яка виросла з привітною констанцією. До 1964 р. вони мали 10 дітей. Якщо Коля не загинула раку.

Історія життя Євгена була дещо різною. Коли війна почалася, він був 11 років, і наступного року він супроводжував батька до фронту. Женья себе у війні роки закінчила авіаційну техніку, потім інститут. Він навіть працював у тому ж заводі з чоловіком Неллі, хоча вони ніколи не знали один одного.

Зараз Євген погоджується, що він не був щасливий з дружиною, бо за неї він був майже в останньому місці. «У першому місці, робота, заробіток, що-небудь, важливо навіть піти в храм. Але я чоловіка! Він нагадує. Карпов допускає, що він повинен шукати розуміння від інших жінок до того, як він зустрівся з Ніллі і перейшов у неї.

Здавалося б, вони, нарешті, знайшли своє щастя і повинні жити спокійно, але любителі мають причину для кварель. Ніл вважає, що вони повинні одружитися, оскільки вони не повинні жити так. Євген має власний погляд на це.

Чому ці конвенції, жити і жити? І в цілому, можливо, я ще не вирішив, він сказав. Жінка не відхилена цими словами, а також тим, що її кохана не займе її на зустрічі з старими знайомствами. Він пояснює це тим, що він ще не розлучився від своєї дружини, що означає, що приїжджає десь з Ніллі – поганий тон. Але любителі часто два. Прогулянка, перейдіть на виставки, до кіно. Вони як міцно вірять, що вони просто зустрілися з любов'ю, і перед тим, що це не було реальним.