992
Кутна Гора і церква на Бонсе (11 фото)
1145266р.
Тепер це невелике місто, і один раз, завдяки насиченим відкладам срібла, було фактично другим капіталом Чехії та основним фінансовим центром країни. Однак, щоб захопити або принаймні зловити з Прагою, Кутна Гора не була відхилена - всі несправності були релігійні війни і чуми, а пізніше виснажені срібні запаси. Ми пішли тільки за один об'єкт - церква на кістках. Ми не знаємо правильну назву або адресу, але тільки те, що було люстра з кісток людини. І звичайно, ми не змогли пропустити такий креатиф, для нього навіть довелося пожертвувати ванну в пивній бані.
Прибуваючи в центрі міста і припаркований, ми проходимо вздовж тераси, сильно нагадує Карловий міст до собору, сильно нагадує собор св. Вітуса в Празі, віривши, що це те, що нам потрібно, але виявилося, що це собор Святого Варвари, покровитель нор, і в ньому немає кісток. Взяти рекламу з фотографіями та описом на вході, є абсолютно нічого робити в ній, особливо за гроші. Собор і тераса з видом відкриття з нього насправді дуже гідні, але у мене майже немає фотографії, оскільки акумулятори пішли на фото. Поблизу собору було туристично-інформаційний центр, де дівчата, з якихось причин, не розуміли свою англійську або російську мову і намагалися говорити мені в Чехії або Німеччині. Я вже думав, що нам доведеться йти по всьому, що виглядає більше або менше, як церква і дивитися на згадану люстру себе, але неприпустимо, ми побачили листівку з його зображенням і все одно вдалося пояснити бідним дівчатам, що нам особливо потрібно. Виявилося, що церква інтересу до нас називається Костніком (у Чехію Костніку) зовсім не в центрі міста, але на околиці і прогулянці близько трьох кілометрів.
Перш ніж відвідати склепіння, ми проходимо через центр міста, намагаючись знайти місце, щоб з'їсти коліно, але ми ніколи не знайшли його. Звичайні ресторани в місті є природним чином, але вони не поважають смаку російського туризму і не служать колінним, або, можливо, ми просто ненав'язливі. У центрі є багато затишних старих вулиць. На стінах пари будинків розпилюють картини, зроблені в дивній техніці - щось між гравіруванням і розписом. Я ніколи не бачив нічого, як це в будь-якому місці, і я не зможу фотографії з цієї причини, описаної вище.
р.
У 1784 р., за наказом імператора, монастир був закритий, а Шварценберги купили його майно і землі. Нові власники не люблять макет і палі кісток, і вони просили Frantisek Rinth, майстер різьблення по дереву, щоб зробити щось готичне. За допомогою хлору вапно, розмитають кістки залишків м'яса і зробили те, що видно у фотографіях, а саме, логотип герба замовника, люстра, в якій використовуються всі кістки у людини, подарункові коробки (напівні альтанки, на жаль, вони не можуть підходити і зазвичай не фотографуватися), величезні вази кісток, добре, всілякі дрібні ювелірні вироби. На стіні праворуч від входу автор залишив автограф, звичайно ж і людських кісток. Згідно з різними джерелами, залишки 40 000 до 50 000 осіб пішли на цю роботу.
Джерело