Принцеса Дяна вбивця автомобіля йде під молотком за $2 млн

Продати за 1 млн фунтів (2 млн. дол.) Жан-Франсуа Муса збирається скручувати Мерседес, в якому 31 серпня 1997 року в Парижі збили Леді Ді разом з її дружцем Dodi al-Fayed. Муса має намір зробити це в разі успішного результату судового розгляду, що він почав, щоб Британська поліція повернулася до нього за законом.
Муса, 48, є власником Etoile Limousine, який простягається машину до вівсяного дня. За останні вісім років, Мерседес був у Франції, де Французька міліція провела іспит в рамках розслідування смерті Принцеси Уельсу. Авто тепер у розпорядженні Британської поліції, які готують звіт про результати розслідування 14 грудня. Поки не було навмисно влаштувати, а не випадковості проблеми на машині в момент аварії.

За словами Муса, він є юридичним власником відомого автомобіля (або, що зліва від нього), який, згідно з його оцінками, сьогодні варто близько $ 2 млн. «Це виняткове хвилювання ... До нас належать. В першу чергу я думав про те, що даючи їм Мохаммед Аль-Файд, син якого загинув в цьому автомобілі. Тексти пісень, а це означає: Тоді я думав, що вони повинні бути в музеї. Я хочу продати їх зараз. Я сказав, що багато людей дадуть свої фортуни для своїх своїх руїн. Тим не менш, ніхто не отримав, але люди запитали мене, скільки вони можуть коштувати, він каже.

Хто буде дійсно придбати трагіальну хвилю дуже важко сказати. Сини Лади Де, князі Вільяма та Гаррі, спроба всіх «дихати» за рахунок свого особистого граната навряд чи сподобається. Він, безумовно, згасить їх як. Тим не менш, Муса переконаний, що трагедія є трагедія і справедливість повинні бути відновлені. «Ми повинні принаймні відшкодувати гроші, які ми втратили.» Не була наша несправність, французька - сказав він.