369
Таст.
Одна жінка загинула і пішла на небо. Вона прийшла до воріт рай, але не допускається. Тоді вона прийшла до паркану і сказала: "Дуже дерево виросте тут і буде стільки гілок на ньому, як я обдурив на мій чоловік." І високе дерево виросло. Жінка лазила на нього і вдарила паркан. Так нехай п'є так, щоб ми всі пішли на небо.
Після того, як бджоли кинули до одного курча, просили нектар, але цей ког відмовився її. Тоді вона пішла на іншу квітку і попросила на нектар. Ця квітка дав її нектар! Тоді прийшла зима! У ковенанті, що не дала ніктару, і той, хто залишився стоячим !!! Так нехай п'є, що вони дають і не ламаються!
Довгий час жив на землі нашого Дракона. Після року він летить з печери і в міста. Політаючи над кожним містом, він приурочує всі незаймані.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
(Виконується виключно в чоловічій компанії)
Довгий час, Бог створив землю. І він популяв його з усіма видами істот, позбавляючи дати кожному істоті 100 років життя. Перший кінь. Другу собаку приступив. Третій ланцюжок мавпи. І так прийшли Богові, що кожна істота. І пішов чоловік (як зазвичай з бодуна) і отримав йому лише 25 років. Він болить його і він пішов до коня, запитуючи за допомогу. Я дав йому коня протягом 25 років. Він пішов до собаки і вона поділилася 25 років з ним. Він також не відмовляється від нього, як його найближчий родич. Я радий, що ви отримали 100 років життя. Але тільки перші 25 років - живе чоловіком, другий 25 - працює як коня, третій 25 - баркі на всіх, як собака. І за останні 25 років він горить багато на старій зморшки мавпи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Поцілунки в поцілунку! Чоловік прийшов з ним, тому що він не міг знайти іншого способу, щоб заповнювати рот жінки.
Він йде до пустелі, день 2, 3, вогонь потопає тут видно два бочки: вона з водою і іншими з вдовою! Як ви думаєте, що він почав пити? Звісно я роблю! Ми не будемо дарувати і пити горілку!
Приїжджайте, друзі, ми не будемо пити тут.
Ну, якщо вони роблять
Напійдіть тут і п'ятіть тут!
Щоб розбити стіл з
харчування,
Ліжко - це задоволення!
Так давайте пити до леді, бо я не скажеш нічого поганого.
Я бажаю вам дорогі жінки: молоді душі і стегна тіла!
Як відомо, жінка, яка перетинає рогатку, очікує синець, так як дозвольте нам пити тим, що наші жінки попливали море і океани.
Жінки квіти і квіти красиві, коли вони цвітуть. Дякуемо!
Джерело