688
Спеціально для росіян.
У технічному відділі нашого офісу встановили машину для знищення документів. Ми, в принципі, це і не потрібно нічого – але один раз встановлюється, нам потрібно вчитися його використовувати.
Спочатку ми набиваємо різні шматки паперу в неї і дивимося з curiosity, як вона перетворила їх в кришку тонких смуг. Але ми скоро втомилися від нього.
Ми сидимо в відділі, переважає тепло, нічого не робити. У мене є робота, але я не хочу нічого робити. Тим не менш, що головний Починався весело з дивною машиною знову. А потім один з нас помітив наклейку на передній частині автомобіля, біля гудзиків. Зображений хрестом чоловічій краватці.
«Так, це так, що краватка не виходить там – інакше можна заплутати себе», – вгадуємо. Спеціально для росіян, не інакше.
А потім з'явилися дебати, якби ця машина могла знищити краватку так легко, як вона буде знищити папір. Хтось сказав, що якщо є такий стікер, то він може. Іноземці, навпаки, вважали, що наші радянські зв’язки ніхто не міг. В цілому аргумент пішов так далеко, щоб вирішити, щоб провести експеримент.
Але ніхто не хотів жертвувати свою краватку.
Поки ми знайшли краватку - вона вішала на спині головного крісла разом з курткою. Він був гарячим днем, і начальник залишив свої речі в відділі, як він пішов. Ми довго не страждали питання - що робити бос до нас для такої брухтної речі - в будь-якому випадку вони кажуть, що машина не може зіпсувати її.
У будь-якому випадку, ми починали машину і кладемо краватку в ній.
І відразу ж нав'язується по відношенню до імпортного обладнання. На першому етапі ми захочилися і зламали краватку голови, яку ми захочили за перші секунди. Тоді вони думали про неминуче перерозподілу.
Ми кладемо те, що краватка перетворилася в, головний на столі, і в відчай ми чекали йому. Головний прибув досить швидко. Ми сиділи на столах і схильні працювати важко, навіть не піднімаючи голову. На столі він лежав. Він підняв його руку.
Що таке пекло? Він запитав неоднорідно. Ми докладаємось, щоб бути повночасними в надії, що один з нас придумав більш-менш нормальну відповідь. Проте тиша була могилою.
– Я запитаю тебе – що це? – підняти тон головного. Ми нум. Згадуючи, що цей чоловік прийшов до нашого відділу як досвідченого оперного художника, ми знаємо, що він все ще розбити нас. Вони вирішили зізнатися.
Ви бачите, Сергій Васильович, ми опанували цей новий пристрій для знищення документів. І є -- ви бачите -- є перехресний краватка. Так ми мали дискусію про те, що вона могла її розрізати або ні. Ми пропонуємо нову краватку!
Миша вішала в повітрі кілька більш болючих довгих секунд. І сказав:
Доброго дня!
Ми не можемо стояти його і збиватися.
Джерело