Двадцять років є круглою датою, як ви відсвяткувати?
Моя квартира невелика, а двадцять людей прийдуть не менше: всі страви перервуться, вино підвійдуть на стіни. Так я чекаю в ресторані. Не буде феєрверк або шоу. Я тільки запрошував друзів і родичів, немає зірок.
- Ви не подруги з колегами?
до Це не працює. Я говорю, але мої друзі від інституту і тих, хто я грався в театрі.
- Ви не впізнилися. Що ти зараз?
Моя братка, актор Павел Майков, збираєтеся зробити фільм. Я планую грати з братом. І ми не записуємо нові пісні. Скоріше, це питання для мого виробника Філіпа Кіркорова. Звісно, у мене є концерти, тури, але нічого нового в роботі. Я отримав виклик нещодавно. Вони кажуть, що Філіп сказав на радіо, що я був в любові з ним, але він відмовився мене, так що я майже помстав на нього. Я можу сказати вам, що сталося, але я не хочу шокувати людей. Мапа Написати книгу про це.
Чи буде книга про Кіркоров?
Найяскравіші моменти, божевільні, божевільні і страшні в житті, звичайно, з Філіпом. Чотири роки пропускаються з цією людиною, як десять.
до Ми любимо тебе? Додати його.
- Я захопився ним. Philip може бути приємним і життєздатним. Повідомив мене: «Настя, Я НЛО!» І він правий про те, що немає людей з неймовірною енергією, яка може гіпнотизувати інших, крім нього.
Чи правда, що Пугачева була ревно?
- Алла - розумна людина. Це все частина шоу-бізнесу. Люди потребують оповідань, де є перець, скандал. Я просто мав цей образ - червоний бост, який вийшов Філіп з сім'ї. Але я не зробив.
Хтось бачив, що ви поцілунали пристрасно на площині Чикаго.
- (Лугс) Ми не поцікавили Кіркоров, на жаль. Я був малюком і нічого не звернувся.
- І Філіп вас захопився?
Він хотів показати, що він не тільки співак, але і хороший продюсер.
до Ви вже багато років з актором Алексієм Секирином, відомий з серії щасливих разом. Вони кажуть, що ви одружені протягом тривалого часу...
- Не офіційно. Але ми одружилися в секреті. Моя угода з Кіркоровом закінчується в рік, тому я хочу мати дитину.
Ми хочемо, щоб хлопець і дівчина, як Бог буде.
Я дуже комфортний з Леша. Це моя друга половина. Він знає мене як студент Настя Стотська. І тоді я не шукаю всіх. У грудні це буде шість років, як ми разом, і я не бачу всіх інших навколо мене.
Алекс ревній з вас, ймовірно.
Ніпа. Іноді я навіть скажу йому, «Нехай, ревно!»
- Чи він? Як почув він про ваших скандальних фото з будинкової партії, що вступає в прес? Я, як вони там?
до Це дуже дивний сюжет. Коли я побачила їх, мій перший думав, як мій батьки будуть реагувати. З того, де ці фотографії зберігалися. Звичайно, я маю погану репутацію через них. Але я не наркоман! Це була просто домашня партія і нічого більше. Я не запитав всіх, щоб зробити все, ми просто опинилися вдома. Хтось потрапив до свого приватного життя, і це злочин.
* Комсомол правда*